Ronde keukens

De laatste jaren zijn ronde keukens meer en meer in trek. Deze vriendelijk ogende keukenstijl kenmerkt zich door zijn afgeronde hoeken, waarmee een elegante, organische aanblik bereikt wordt. Ronde keukens zijn met recht exclusieve keukens, omdat ze altijd op maat gemaakt moeten worden.

Een ronde keuken is een exclusieve keuken

Wanneer uw voorkeur uitgaat naar een ronde keuken, zult u deze niet snel aantreffen in de budget keukenzaak. Door de afrondingen is het namelijk niet mogelijk standaard maten te gebruiken. Ronde keukens zijn dus altijd maatwerk. Een van de vele voordelen van handgemaakte keukens is dat u zelf kunt aangeven hoe afgerond u uw keuken wenst. Wilt u een kleine afronding, waarbij er nog sprake blijft van een hoek? Of verkiest u vormen die neigen naar echt rond en ovaal? Omdat wij al onze keukens op maat maken, kunnen wij hierin volledig aan uw wensen voldoen.

Bekijk al onze maatwerkkeukens

Ronde keukens van modern tot retro

Ronde keukens zijn een nieuwe trend, maar ondanks dat passen deze keukens binnen elke gewenste stijl. Wellicht wilt u een moderne keuken met strakke lijnen en passende materialen. Wilt u een meer nostalgisch gevoel in uw keuken, met een knipoog naar de jaren zestig? Ook daarvoor lenen ronde keukens zich uitstekend, zonder aan kwaliteit en gemak in te boeten. Ronde keukens stralen een tijdloze elegantie uit die een gevoel van harmonie en stijl in elke ruimte brengt. De vloeiende lijnen en zachte rondingen creëren een visueel aantrekkelijke omgeving, die uitnodigt tot ontspanning.

Bekijk moderne keukens

Elk gewenst materiaal bij ronde keukens

Een misvatting bij ronde keukens is dat de materiaalkeuze beperkter is. Dit is zeer zeker niet het geval: bij Van de Scheur Keukens & Interieurs zijn al onze keukens handwerk, waardoor het mogelijk is de materialen en kleuren van uw keuze te gebruiken. Voor een unieke look-and-veel kunnen we bij ronde keukens gebruikmaken van flexfineer: een buigzaam materiaal, dat gemaakt is van laagjes fineer. We kunnen dus stellen dat alles wat mogelijk is bij een gewone maatwerkkeuken, ook mogelijk is bij ronde keukens. Van een greeploze keuken tot een houten keuken met een granieten blad: bespreek met ons gerust al uw keukenwensen als u een ronde keuken zoekt.

Bekijk andere projecten en doe inspiratie op

De beste keukenapparatuur

Hoogwaardige keukenapparatuur is natuurlijk onmisbaar in elke maatwerkkeuken. En het is dan ook vanzelfsprekend dat ook in ronde keukens enkel de beste keukenapparatuur geïnstalleerd kan worden. Wij bieden een ruim assortiment inbouwapparatuur, in verschillende prijsklassen en van verschillende merken, zodat u altijd een ruime keuze heeft bij de vervolmaking van uw ronde keuken.

Lees hier ervaringen van anderen

Heeft u uw oog laten vallen op een ronde keuken en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn. Wij nodigen u van harte uit in onze showroom, waar u zich kunt laten inspireren door vele keukens, waaronder een ronde keuken. Wanneer u interesse hebt in deze exclusieve keukenvorm, bespreken wij graag met u welke wensen u heeft en welke werkwijze wij hebben. Neemt u bij een bezoek aan onze showroom ook vooral een kijkje in onze werkplaats, waar wij uw droomkeuken tot stand laten komen.