Keuken op maat Tiel

Keuken op maat Tiel

U wilt graag een keuken op maat laten bouwen in Tiel? Dan zit u helemaal goed. In Tiel bevindt zich namelijk Van De Scheur Interieurbouw. Wij zijn al meer dan 12,5 jaar specialist op het gebied van maatkeukens. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Breng ons dan snel eens een bezoekje. Onze keukens zijn van hoge kwaliteit en worden gemaakt in onze eigen werkplaats in Tiel. Om de keuken precies voor u op maat te kunnen maken, hebben we graag een gesprek met u. Wat zijn uw wensen? Welke kleur krijgt uw keuken? Heeft u al bepaald welk keukenblad u wilt? Deze en nog veel meer andere vragen passeren de revue. De kleur van een keuken is erg belangrijk. Misschien niet vanuit praktisch oogpunt, maar het oog wil tenslotte ook wat. U mag erop vertrouwen dat u exact de kleur krijgt die u uitzoekt. Dit gebeurt namelijk in onze eigen spuiterij. We garanderen u de hoogst mogelijke kwaliteit.

Voor maatwerk keukens Tiel moet u bij Van De Scheur Interieurbouw in Tiel zijn

Voor een keuken op maat in Tiel zijn wij uw ideale partner. Bij het beitsen of lakken maken we gebruik van hoogwaardige 2-compontenten lakken. Uiteraard is dit een van de laatste werkzaamheden rondom het maken van uw keuken. Hierna volgt alleen nog de montage. Ook dit gebeurt door onze eigen mensen. Onze monteurs hebben veel ervaring en zullen uw keuken op een vaardige wijze zetten. Ook voor de laatste afwerking mag u op ons rekenen.

Een keuken op maat laten bouwen Tiel

Voor maatwerk keukens Tiel neemt u vandaag nog contact met ons op. We zijn telefonisch bereikbaar, maar u kunt ons ook een e-mail sturen. Wij zenden dan zo snel mogelijk een berichtje terug. Wilt u op korte termijn een offerte van ons ontvangen? We bespreken dan graag eerst uw wensen. Op basis daarvan stellen wij een op maat gesneden offerte op. Deze sturen we u via de e-mail. Bent u tevreden en wilt u de keuken door ons laten bouwen, dan bespreken we de laatste details. Wij zijn er voor u. Van het begin tot het eind. Na de oplevering wordt alles nauwkeurig door onze monteurs gecontroleerd. Pas als u aangeeft tevreden te zijn nemen we afscheid. Zijn er op een later moment toch nog issues, neem dan zeker contact met ons op.