Bedrijfs Interieurs

Voor wie denkt dat Van de Scheur Keukens & Interieurs alleen maar meubelmaatwerk maakt voor de particuliere klant heeft het mis. Bij ons kunt u uiteraard ook terecht voor de mooiste bedrijfsinterieurs. Van winkelinterieurs tot kantoorinrichtingen: wij realiseren het complete project van A tot Z.

Bedrijfsinterieur met bijzondere elementen

Bij Van de Scheur Keukens & Interieurs maken wij jou bedrijfsinterieur volledig op maat. Of het nu gaat om enkele bureaus, bedrijfsbalie of om een compleet bedrijfsinterieur wij maken het. Al onze bedrijfsinterieurs worden met grote precisie en vakmanschap gemaakt door onze vakmensen in onze eigen werkplaats.

Laat u inspireren in onze showroom

Winkelinterieur met EEN PERSOONLIJKE SIGNATUUR!

Bij het ontwerpen van een winkelinterieur is het erg belangrijk dat het interieur zo praktisch mogelijk ingedeeld wordt. Verder vinden wij het erg belangrijk dat de juiste beleving en ambiance wordt gecreëerd. De winkel of showroom is namelijk het visitekaartje van je bedrijf!

Wij denken graag met u mee

Maatwerk Kantoorinterieur voor een fijne werkflow

Het grote voordeel van een maatwerk kantoorinterieur is dat we alles tot in detail af kunnen stemmen op de uitstraling van uw bedrijf. Belangrijk is dat een kantoor rust uit straalt en een voor een fijne werkflow zorgt. Deze rust wordt gecreëerd door ruimte en groen. Denk eens aan een mooie greenwall opgebouwd uit mosplanten. Ook niet onbelangrijk is goede akoestiek. Wij bieden je hier goede en mooie oplossingen voor. Benieuwd?

Neem contact met ons op

WE DENKEN GRAAG MET U MEE

OM UW DROOMINTERIEUR TE REALISEREN