Landelijke keukens op maat

Een landelijke maatwerk keuken kunt u herkennen door de sierlijke lijnen en nostalgische uitstraling. Onze exclusieve keukens kenmerken zich onder andere door de mogelijkheid eindeloos combinaties te maken met kleuren, opstellingen en materialen. Wilt u prachtige paneeldeuren? Of juist deuren die voorzien zijn van een v-groef? Bij Van de Scheur Keukens & Interieurs zijn vele combinaties mogelijk. Sfeer en beleving creëren? Dit doet u met een landelijk keuken!

MODERN COMFORT MET LANDELIJKE MAATKEUKENS

Al onze landelijke keukens op maat worden voorzien van modern comfort. Samen met u creëren wij dé droomkeuken die is voorzien van alle hedendaagse gemakken. Wanneer u kiest voor een landelijke maatkeuken, dan zijn de mogelijkheden eindeloos. Kiest u voor prachtige paneeldeuren? Geheel naar uw wens in kleur gespoten.

Bekijk onze projecten

HOUT CREËERT RUST EN WARMTE

Door hout te verwerken in een landelijke keuken op maat creëert dit rust en warmte. Er zijn vele verschillende houtsoorten verkrijgbaar zoals eiken, beuken, eucalyptus, essen enzovoorts. Van al deze soorten is eiken hout het meest populairst. Eiken is verkrijgbaar in verschillende uitstralingen zoals dosse, mismatch, quartiers en rustiek.

Vraag ons gratis magazine aan

EIGENTIJDS KEUKENAPPARATUUR IN UW LANDELIJKE KEUKEN

Bij landelijke keukens hoort natuurlijk ook bijpassend keukenapparatuur. Wij bieden u een ruim assortiment inbouwapparatuur van diverse merken en prijsklassen aan. Zo verzorgen wij niet alleen het keukenmeubel, maar ook de juiste keukenapparatuur. Typisch landelijk apparatuur? Denk bijvoorbeeld aan een robuust gas of inductie fornuis, met daarboven een prachtig geprofileerde schouw met daarin verwerkt een goed functionerende afzuigkap.

Laat u inspireren in onze showroom

Wilt u de landelijke maatkeukens in het echt komen bekijken? Maak dan een afspraak en laat u inspireren in onze showroom. Ook kunt u een kijkje nemen in onze werkplaats, hier ziet u hoe de landelijke keukens op maat gemaakt worden.