Meubels op maat

Meubels op maat maakt Van de Scheur Keukens & Interieurs in alle soorten en maten. Of het nu gaat om een badmeubel, open haard meubel of televisie meubel. Wij maken alles volledig op maat naar jou wensen! De beste kwaliteit op maat gemaakt meubels leveren wij in diverse soorten materialen. Van massief eiken tot eiken fineer en van op kleur gespoten mdf tot gemelamineerd plaatmateriaal

Woonkamerkast met geïntegreerde TV

Ben je op zoek naar een mooie wandkast in je woonkamer? Een kast die precies voldoet aan al je wensen en geheel op maat voor jou gemaakt is? Bij Van de Scheur Keukens & Interieurs ontwerpen en maken wij jouw ultieme kast. De kast gemaakt door onze vakmensen in onze uitgebreide werkplaats. En uiteindelijke in de door jou uitgekozen kleur gespoten of gebeitst in onze spuiterij. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Bekijk onze projecten

Badmeubels in een hoogglans afwerking

Handgemaakte badmeubels van hoogwaardige kwaliteit! Wij bieden je talloze mogelijkheden frontmaterialen van topkwaliteit. Nog geen keuze gemaakt voor je badmeubel blad? Geen probleem wij adviseren je graag het juiste blad voor jou badmeubel op maat. Marmer, kwartsiet, keramiek of Corian? met geïntegreerde wasbak of juist opbouw kommen? Wij ontwerpen en maken jou perfecte badmeubel.

Bekijk onze recensies

Barmeubel OP MAAT

Wie wil dat nou niet? Een prachtige mancave met een op maat gemaakt bar. Onze handgemaakte barren zijn van top kwaliteit en van alle gemakken voorzien. Zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor een eigen bier tap installatie of wijnkast waar jij je wijnen op de perfecte temperatuur kan bewaren. Van ontwerp tot realisatie bent u bij Van de Scheur Keukens & Interieurs op het juiste adres.

Neem contact met ons op