Welkom in onze werkplaats

Onze werkwijze is erop gericht om u van a tot z te ontzorgen. Wij zien u daarom graag in onze showroom in Tiel, waar wij verschillende keukens opgesteld hebben staan. Maar u kunt tijdens uw bezoek ook een bezoek brengen aan onze werkplaats. Vanuit de showroom, die zich op de eerste verdieping bevindt, kunt u al de nodige bedrijvigheid zien. En wilt u graag van nog dichterbij zien hoe onze keukens gemaakt worden, dan leiden we u maar al te graag rond.

Een kijkje achter de schermen

U gaat niet over één nacht ijs bij de aanschaf van een nieuwe keuken. Het is een grote aanschaf, die veel voeten in de aarde heeft. Welke keuken past bij u? Gaat uw voorkeur uit naar een ronde keuken of ziet u liever een strakke, moderne keuken terug in uw woning? Omdat een keuken heel wat jaren mee moet gaan en wij willen dat u echt tevreden bent, staat transparantie bij ons hoog in het vaandel. Om dit te benadrukken, vinden wij het belangrijk dat u met eigen ogen kunt zien hoe ons ambacht uitgevoerd wordt.

Bekijk onze maatwerk keukens

Onze werkplaats als kloppend hart

Bij Van de Scheur Keukens & Interieurs zijn we trots op wat we u kunnen bieden. Van ontwerp tot plaatsing, onze vakmensen zijn pas tevreden als u dat ook bent. Ook in onze eigen werkplaats ziet u dit terug. De werkplaats is meer dan een hoop hout en een boel machines: onze werkplaats is het kloppende hart, waar dankzij eerlijk vakmanschap uw keuken tot stand komt. Het is de plek waar de droom werkelijkheid wordt. Werp dus zeker een blik in onze werkplaats als u een bezoek aan onze showroom brengt.

Doe inspiratie op in onze showroom

De mooiste kleuren in onze spuiterij

Uw keuken hoort natuurlijk ook de kleur te krijgen die u voor ogen heeft. In onze eigen spuiterij kunnen wij uw keuken voorzien van elke denkbare RAL-kleur. Of u nu kiest voor een tijdloze neutrale tint of een gedurfd statement wilt maken met een levendige kleur, onze experts zorgen voor een perfecte afwerking die jarenlang meegaat. Met oog voor detail en precisie zorgen zij voor een perfecte afwerking die esthetisch aantrekkelijk is. Door het gebruik van 2-compontentenlakken en beitsen van superieure kwaliteit gaat de kleur van uw keuken gegarandeerd jarenlang mee.

Bekijk projecten van onze hand

Maatwerk zonder compromissen

Door onze eigen werkplaats en spuiterij in huis te hebben, kunnen wij de hoge kwaliteit waarborgen die wij voor ogen hebben. Waar veel keukens beperkt zijn tot standaard maten, hoeven wij dankzij onze eigen werkplaats geen compromissen te sluiten. We kunnen flexibel inspelen op uw wensen en kunnen echt maatwerk leveren: dankzij hightech CNC-technieken en -machines kunnen wij tot op de millimeter nauwkeurig werken. Om deze reden kiezen wij ervoor om alleen samen te werken met ambachtslieden die streven naar het hoogst mogelijke niveau van vakmanschap.

Maatwerk: meer dan meten alleen

Wanneer u graag een nieuwe keuken wilt laten realiseren door Van de Scheur Keukens & Interieurs, dan bent u natuurlijk van harte welkom om een afspraak te plannen in onze showroom. Maar schroom ook niet om binnen te lopen als u nog in de oriënterende fase bent. Ook dan laten wij u graag onze showroomkeukens en werkplaats zien. Neem gerust contact op bij vragen of boek meteen een adviesgesprek.