Kasten op maat

Van de Scheur Keukens & Interieurs is gespecialiseerd in maatwerk kasten voor alle ruimtes in jou huis. Of het nu een mooie wandkast in de kamer ensuite kast,  of een praktische kast voor de wasmachine en droger wij maken het voor u op maat. Benieuwd? neem vrijblijvend contact op voor een ontwerp en advies.

Stijlvolle maatwerk opbergkasten

Opbergkasten in alle soorten, maten en materialen. Bij Van de Scheur Keukens & Interieurs maken we dit geheel naar jou wens. Al onze kasten worden nauwkeurig in onze eigen werkplaats door onze vakmensen op maat gemaakt. Zelf opbergkasten voor je favoriete wijnen is mogelijk. Wij zeggen maar zo een kast is meer dan alleen opbergruimte. Een goede maatwerk kast sluit naadloos aan bij je interieur.

Bekijk onze projecten

Kamer enSuite kast

Doormiddel van een mooie kastenwand tussen woonkamer en keuken te maken creëer je twee ruimtes. Vaak worden er tussen deze kasten op maat draai of schuifdeuren geplaatst. Zijn de deuren gesloten dan heb je twee aparte ruimtes. Hou je de deuren open kan je de keuken eenvoudig bij de woonkamer betrekken. Kamer en suite kasten zijn er in vele soorten. Opbergkasten aan één zijde of juist aan beide zijden van de muur. Gecombineerd met schuifdeuren of juist met taatsdeuren. Modern of landelijk? Wij maken de kamer en suite kasten volledig op maat naar jou wens.

Meer informatie

Wasmachine/droger kast op maat

Een kast in je bijkeuken of wasruimte die speciaal op maat gemaakt is voor je wasmachine en droger. Wat een luxe! Opbergruimte, dubbel uittrekbare lades met softclosing voor je vuile was. Aan alles wordt gedacht. Zelf een uitklapbare strijkplank kan weggewerkt worden in de kastenwand op maat. Niets is te gek!

Meer informatie

WE DENKEN GRAAG MET U MEE

OM UW DROOMINTERIEUR TE REALISEREN