Greeploze keukens op maat

Een keuken op maat zonder handgrepen of knoppen? Maak kennis met een greeploze keuken! Greeploos is een trend die zich de afgelopen jaren enorm heeft ontwikkeld binnen de exclusieve keukens. Greeploze keukens op maat biedt naast de gemakken ook een moderne en rustige uitstraling. Bekijk hieronder de inspiratievoorbeelden van greeploze keukens.

VERSCHILLENDE SOORTEN GREEPLOZE KEUKENS OP MAAT

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw keuken greeploos uit te voeren. Een voorbeeld daarvan is een verstekgreep. Een ander voorbeeld is het push to open systeem. Dit houdt in dat u tegen het keukendeurtje of tegen de keukenlade aan drukt en de deur of lade open gaat. Één van de laatste innovaties is het knock to open systeem. U klopt op de deur en het opent zich. Dit is een perfecte optie voor een koelkast of vaatwasser. Zo kunt u de gehele keuken greeploos uitvoeren.

Bekijk onze projecten

EIKEN GREEPLOZE KEUKENS OP MAAT

Onze greeploze keukens op maat zijn leverbaar in vele verschillende materialen. De keuken hiernaast afgebeeld is gemaakt van eiken edelfineer. Edelfineer is verkrijgbaar in diverse varianten. U kan kiezen voor een rustige dosse fineer of juist een wat drukkere rustieke variant.

Het fineer kan op vele verschillende manieren behandeld worden. Het kan bijvoorbeeld in een bepaalde kleur geolied worden met een 2-componenten olie. Of zoals de eiken keuken op maat hiernaast afgebeeld is, zwart gebeitst en afgespoten in een matte 2-componenten lak. Door de speciale 2-componenten lak is de keuken beschermt tegen het intrekken van vuil etc. Uwmaatkeuken.nl beschikt over een eigen spuiterij waar wij iedere kleur kunnen maken zoals u wenst.

Vraag ons gratis magazine aan

BRONZEN GREEPLOZE KEUKEN OP MAAT

Bronzen keukens zijn één van de opkomende trends van afgelopen jaar. De meubelpanelen worden behandeld met een speciale coating. Deze coating wordt ook wel Verometal genoemd. Dit is een vloeibare metaallak die in veel verschillende soorten leverbaar is.

Lees meer over een bronzen keuken op maat

KEUKENBLADEN VOOR EEN GREEPLOZE MAATKEUKEN

Uw keuze is gevallen op een greeploze keuken op maat. Maar wat voor een soort keukenblad kies ik nou voor mijn moderne greeploze keuken? Van de Scheur Keukens & Interieurs heeft een uitgebreid assortiment keukenbladen in vele soorten materialen en van diverse merken. Zo vindt u bij ons composiet bladen, keramiek bladen, Hi-macs bladen maar bijvoorbeeld ook rvs bladen. Deze bladen leveren wij onder anderen van de merken Dekton, Silestone, Diresco en Neolith.

Kom langs in onze showroom

Wilt u de keukenbladen en greeploze maatkeukens in het echt komen bekijken? Maak dan een afspraak en laat u inspireren in onze showroom. Ook kunt u een kijkje nemen in onze werkplaats, hier ziet u hoe de greeploze keukens op maat gemaakt worden.