Klanten vertellen

Familie Kruseman

Wij hadden al goede ervaringen met Van de Scheur Keukens & Interieurs maar begin dit jaar hebben ze dit overtroffen met de oplevering van een prachtige keuken, badkamermeubels en inbouwkasten. Het hele project van begin tot eind was ontzettend fijn. Er werd altijd goed geluisterd en meegedacht. We hadden zelf veel inbreng over de details en geen vraag of aanpassing was teveel moeite. Vooral de keuken was een enorm project omdat ons huis een split level woning betreft waar we veel rekening moesten houden met de ruimte eronder. Waar veel interieurbouwers vooral veel beren op de weg zagen en het maar lastig vonden, heeft Van de Scheur Keukens & Interieurs gewoon out of de box meegedacht en uiteindelijk een geweldige keuken ontworpen en geplaatst waarin al onze wensen zijn meegenomen. Ook de service na het plaatsen is top. Een extra plank of kleine aanpassing werd snel gerealiseerd. Al met al zijn wij super tevreden en willen wij het hele team van dit fijne bedrijf ontzettend bedanken voor het prachtige resultaat en al hun geduld gedurende het hele project.

Familie Groenewoud

Wij zijn zeer tevreden met het werk van Van de Scheur Keukens & Interieurs. Voor onze nieuwbouwwoning hebben zij onze maatwerk keuken, meubels en plinten gemaakt en geplaatst.

De voorbereiding verliep erg prettig. We zijn meerdere malen in de showroom geweest om alle details door te nemen. De samenwerking tussen Van de Scheur Keukens & Interieurs en onze interieurarchitect (StudioWW) verliep erg goed. Het visuele ontwerp is keurig vertaald in een technisch ontwerp en alle details werden stap voor stap met ons doorgenomen. Er was alle tijd om in het ontwerp de puntjes op de ‘I’ te zetten en de materialen (soort hout, kleuren, keukenapparatuur e.d.) af te stemmen.

De planning en realisatie verliepen ook zo goed als mogelijk. Door corona was het moeilijk om alle materialen op tijd te krijgen, maar Van de Scheur Keukens & Interieurs heeft alles op alles gezet om zoveel mogelijk op tijd te leveren.

Verder is de kwaliteit van het werk uitstekend. De monteurs werken zeer zorgvuldig en voorzichtig. Het afwerkingsniveau is hoog en het resultaat prachtig! Kortom, bij Van de Scheur Keukens & Interieurs werken vakmensen waar je van op aan kunt met oog voor detail.

Familie Gerritsen

In 2016 maakte wij kennis met interieurbouwer Rinie van de Scheur. In het eerste gesprek kwam direct naar voren hoe gepassioneerd hij is over het meubelmakersvak. De persoonlijke aandacht die hij heeft voor al zijn projecten sprak ons direct aan. Rinie heeft in het voortraject goed meegedacht, waardoor wij de juiste keuzes hebben kunnen maken. Het team bestaat uit een jonge professionals die sterk betrokken zijn bij het project. Communicatie met Rinie en zijn medewerkers verliep flexibel. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat en de kwaliteit die Rinie en het team hebben geleverd.

Familie van de Ploeg

Wij zijn heel blij met onze mooie keuken. Het bedrijf kan ik ten zeerste aanraden. Ze denken heel goed mee en geven goede adviezen. Erg vakkundige mensen die de keuken plaatsen . Ze zijn ook pas tevreden als het 100% goed is.

Familie de Jonge

Wij zijn heel blij met onze mooie keuken. Het bedrijf kan ik ten zeerste aanraden. Ze denken heel goed mee en geven goede adviezen. Erg vakkundige mensen die de keuken plaatsen . Ze zijn ook pas tevreden als het 100% goed is.

SJIEK MODE

De mannen van Van de Scheur Keukens & Interieurs hebben voor Sjiek een winkelinterieur gecreëerd waar wij enorm blij mee zijn. In de voorbereidende fase is er heel goed en leuk meegedacht. Er werden ideeën geopperd waar ik zelf niet eerder aan gedacht zou hebben. De jarenlange ervaring werd meteen duidelijk toen de eerste schets op papier stond. Dit gaf een vertrouwd gevoel, dit zou helemaal goedkomen! Ook de uitvoering zelf is grandioos verlopen. Wij hebben mogen werken met serieuze mannen die verstand van zaken hebben. Alle vragen, telefoontjes en mailtjes... het was niet gauw teveel. Door de mannen zelf wordt ook nog eens heel secuur én super hard gewerkt. En ook niet onbelangrijk; het was hartstikke gezellig! Wij zijn blij! Het is bijna jammer dat het erop zit. Als we in de toekomst weer iets hebben, kloppen we zeker weer bij jullie aan!