Onze werkwijze

STAP 1: INSPIRATIE

Het begin van een nieuwe keuken op maat begint door het opdoen van een hoop goede inspiratie. Daarom ontmoeten wij u graag in onze showroom te Tiel, waar wij verschillende moderne keukens, ronde keukens en andere maatwerk keukens hebben staan. Hier kunt u de maatwerk keukens en diverse materiaal soorten zien en voelen.  Uiteraard kunt u ook een kijkje nemen in onze werkplaats waar onze exclusieve keukens met de hand gemaakt worden.

STAP 2: HET BESPREKEN VAN BEHOEFTEN

In ons eerste gesprek bespreken wij uw wensen en mogelijkheden betreft uw nieuwe keukenmeubel of interieur. Op basis daarvan maken we samen een globale schets / plattegrond. Verder bekijken we de diverse materialen die kunnen worden toegepast.
Nu alles is geïnventariseerd is deze stap afgerond.

STAP 3: 3D-ontwerp & Prijsopgave

Op basis van de wensen en behoeften die wij in ons eerste gesprek hebben besproken, gaan wij aan de slag om een mooi 3D-keukenontwerp te maken. Hierdoor krijgt u een duidelijk en realistisch beeld hoe de keuken of interieur er uiteindelijk in uw woning uit komt te zien. Aan de hand van de besproken wensen maken wij een passende prijsopgave.

STAP 4: TWEEDE GESPREK

In het tweede gesprek gaan wij de verdere details van de keuken bespreken. Misschien zijn er nog aanpassingen in het ontwerp of moeten er nog wijzigingen in de apparatuur plaats vinden. Dit alles wordt besproken in dit tweede gesprek. Verder worden alle andere keuzes gemaakt, bijvoorbeeld wat voor een soort handgreep en welke kleur de meubels moeten worden. Ook wordt er met u de gewenste levertijd besproken. Na dit gesprek kunnen wij uw project inplannen en gaan voorbereiden.

STAP5: VOORBEREIDINGEN

Wanneer de overeenkomst is gesloten gaan wij het project voorbereiden. Wij zullen enkele weken voor het starten van de productie contact met u opnemen om een inmeet afspraak te maken. Hier wordt op de millimeter nauwkeurig gemeten om het perfecte eindresultaat te krijgen. Wanneer er ingemeten is bestellen wij de benodigde materialen, apparatuur en keukenblad. Als de project op maat nauwkeurig is voorbereid wordt de productie gestart.

STAP 6: PRODUCTIE

Omdat onze werkplaats, kantoor en showroom zich op één dezelfde locatie bevinden kunnen wij de productie via korte lijnen laten verlopen. Uw keuken wordt door een van onze vakkundige interieurbouwers/meubelmakers op maat gemaakt. Wij zijn van mening dat we hiermee de hoogste kwaliteit kunnen produceren. Wanneer de keuken geheel op maat geproduceerd is, gaat deze naar onze eigen spuiterij. Hier worden alle fronten en zichtzijden op de door u uitgezochte kleur gespoten of gebeitst. Wij werken met hoogwaardige 2-componenten lakken om hiermee de beste en mooiste eindresultaten te halen.
Als alle fronten en zichtzijden op kleur gebracht zijn, worden ze zorgvuldig ingepakt en opgeslagen bij de rest van het keukenmeubel. Wanneer alles compleet is wordt het tijd voor de montage.

STAP 7: MONTAGE

Als het meubel klaar staat voor montage wordt er contact met u opgenomen voor het plaatsen van uw maatwerk keuken. Alle maatwerk meubels worden door onze eigen monteurs geplaatst. Het is precisiewerk om dit zo goed mogelijk te monteren. De montage gaat in nauwe samenwerking met degene die het meubel geproduceerd heeft. Zo kunnen wij u garanderen dat uw meubel professioneel en vakkundig gemonteerd wordt. Dit is uiteraard erg belangrijk om het gewenste eindresultaat te bereiken!

STAP 8: OPLEVERING

Bij Van de Scheur Keukens & Interieurs streven we naar de hoogste haalbare kwaliteit. Bij de oplevering wordt dan ook alles kritisch gecontroleerd en wordt er met u besproken of alles goed functioneert. Wanneer u honderd procent tevreden bent, nemen we afscheid. Maar mochten er zich in de toekomst problemen voordoen, staan wij gegarandeerd voor u klaar.