Bronzen keuken op maat

Bronzen keuken op maat

Een prachtige combinatie

Deze prachtige bronzen keuken is geheel op maat gemaakt naar de wensen en behoeften van de opdrachtgever. De combinaties van hoogglans zwart met brons zorgt voor een schitterend resultaat. Brons coating is één van de nieuwste trends in de keukenbranche. Maar wat is brons coating nu precies? Onze spuiterij noemt het verometal. Verometal is een harde metaalcoating die in diverse materiaalsoorten aangebracht kan worden. Van zink en aluminium tot messing, brons, koper en goud. De coatings kunnen op diverse manieren afgewerkt worden. Dit kan door een matte, zijdeglans of hoogglans lak laag of zelf geheel costum made. Kortom er zijn vele mogelijkheden op gebied van bronzen coatingen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Keuken brons met een Dekton werkblad

Deze maatwerk keuken brons is voorzien van het Dekton werkbladen model Bergen. Dit type werkblad komt uit de Stonika Xgloss collectie van Dekton by Cosentino. Dit blad is geinspireerd op de steen portobello. Het werkblad is voorzien van prachtige grijze aders die op een creatieve wijze verwerkt zijn in het keukenblad. Het Dekton Bergen blad is in verschillende diktes leverbaar. 0,4mm – 0,8mm – 12mm –  20mm. Uiteraard zijn de bladen ook dikker leverbaar door de zichtzijden in het verstek om te zetten. Dit Dekton keukenblad is perfect te combineren met de keuken brons als op bovenstaande foto’s. Bij deze prachtige maatwerk keuken voorzien van brons coating is er ook gebruikt gemaakt van een achterwand de gemaakt is van Dekton, Hierdoor krijgt deze keuken op maat een unieke uitstraling.

Brons kleurige keuken met Gaggenau keukenapparatuur

De opdrachtgever heeft gekozen voor Gaggenau keukenapparatuur te verwerken in deze bronzen keuken op maat. Gaggenau staat bekend om hun stijlvolle, unieke en kwalitatief uitermate goed apparatuur. Hier is gekozen voor een Gaggenau combi magnetron van 450mm hoog en een Gaggenau oven van 600mm hoog. Verder is er een Liebherr wijnkoeler ingebouwd. De inductie kookplaat is van het merk Novy. Ook de afzuigunit die in de bronzen koof is verwerkt is van het merk Novy. De kookplaat is voorzien van het intoucht systeem. Dit houd in dat de afzuigunit te bedienen is via de kookplaat. Ideaal want er hoeft niet meer gewerkt te worden met een losse afstandsbediening. Deze bronskleurige keuken is voorzien van alle luxe en gemakken.

Volgt u ons al op Facebook?

Bronzen keuken op maat

Bronzen keuken op maat

Deze prachtige bronzen keuken is geheel op maat gemaakt naar de wensen en behoeften van de opdrachtgever. De combinaties van hoogglans zwart met brons zorgt voor een schitterend resultaat. Brons coating is één van de nieuwste trends in de keukenbranche. Maar wat is brons coating nu precies? Onze spuiterij noemt het verometal. Verometal is een harde metaalcoating die in diverse materiaalsoorten aangebracht kan worden. Van zink en aluminium tot messing, brons, koper en goud. De coatings kunnen op diverse manieren afgewerkt worden. Dit kan door een matte, zijdeglans of hoogglans lak laag of zelf geheel costum made. Kortom er zijn vele mogelijkheden op gebied van bronzen coatingen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Keuken brons met een Dekton werkblad

Deze maatwerk keuken brons is voorzien van het Dekton werkbladen model Bergen. Dit type werkblad komt uit de Stonika Xgloss collectie van Dekton by Cosentino. Dit blad is geinspireerd op de steen portobello. Het werkblad is voorzien van prachtige grijze aders die op een creatieve wijze verwerkt zijn in het keukenblad. Het Dekton Bergen blad is in verschillende diktes leverbaar. 0,4mm – 0,8mm – 12mm –  20mm. Uiteraard zijn de bladen ook dikker leverbaar door de zichtzijden in het verstek om te zetten. Dit Dekton keukenblad is perfect te combineren met de keuken brons als op bovenstaande foto’s. Bij deze prachtige maatwerk keuken voorzien van brons coating is er ook gebruikt gemaakt van een achterwand de gemaakt is van Dekton, Hierdoor krijgt deze keuken op maat een unieke uitstraling.

Brons kleurige keuken met Gaggenau keukenapparatuur

De opdrachtgever heeft gekozen voor Gaggenau keukenapparatuur te verwerken in deze bronzen keuken op maat. Gaggenau staat bekend om hun stijlvolle, unieke en kwalitatief uitermate goed apparatuur. Hier is gekozen voor een Gaggenau combi magnetron van 450mm hoog en een Gaggenau oven van 600mm hoog. Verder is er een Liebherr wijnkoeler ingebouwd. De inductie kookplaat is van het merk Novy. Ook de afzuigunit die in de bronzen koof is verwerkt is van het merk Novy. De kookplaat is voorzien van het intoucht systeem. Dit houd in dat de afzuigunit te bedienen is via de kookplaat. Ideaal want er hoeft niet meer gewerkt te worden met een losse afstandsbediening. Deze bronskleurige keuken is voorzien van alle luxe en gemakken.