Bronzen keuken op maat

Deze prachtige bronzen keuken is geheel op maat gemaakt naar de wensen en behoeften van de opdrachtgever. De combinaties van hoogglans zwart met brons zorgt voor een schitterend resultaat. Brons coating is één van de nieuwste trends in de keukenbranche.

Wat is brons coating?

Wat is bronscoating nu precies? Onze spuiterij noemt het verometal. Verometal is een harde metaalcoating die in diverse materiaalsoorten aangebracht kan worden. Van zink en aluminium tot messing, brons, koper en goud. De coatings kunnen op diverse manieren afgewerkt worden. Dit kan door een matte, zijdeglans of hoogglans lak laag of zelf geheel costum made. Kortom er zijn vele mogelijkheden op gebied van bronzen coatingen. Wanneer u benieuwd bent naar wat wij voor u kunnen betekenen, mag u vanzelfsprekend altijd contact met ons opnemen.

Neem contact met ons op

Een bronzen keuken op maat met een Dekton werkblad

Deze maatwerk keuken brons is voorzien van het Dekton werkbladen model Bergen. Dit type werkblad komt uit de Stonika Xgloss collectie van Dekton by Cosentino. Dit blad is geïnspireerd op de steen portobello. Het werkblad is voorzien van prachtige grijze aders die op een creatieve wijze verwerkt zijn in het keukenblad. Het Dekton Bergen blad is in verschillende diktes leverbaar, te weten in 0,4mm – 0,8mm – 12mm  en 20mm. Uiteraard zijn de bladen ook dikker leverbaar door de zichtzijden in het verstek om te zetten. Dit Dekton keukenblad is perfect te combineren met de keuken brons, zoals op de hier gebruikte foto’s. Bij deze prachtige maatwerk keuken voorzien van brons coating is er ook gebruik gemaakt van een achterwand de gemaakt is van Dekton, Hierdoor krijgt deze keuken op maat een unieke uitstraling.

Bekijk een selectie van onze projecten

Bronskleurige keuken met Gaggenau keukenapparatuur

De opdrachtgever heeft gekozen voor Gaggenau keukenapparatuur te verwerken in deze bronzen keuken op maat. Gaggenau staat bekend om hun stijlvolle, unieke en kwalitatief uitermate goede apparatuur. Hier is gekozen voor een Gaggenau combimagnetron van 450mm hoog en een Gaggenau oven van 600mm hoog. Verder is er een Liebherr wijnkoeler ingebouwd. De inductiekookplaat is van het merk Novy. Ook de afzuigunit die in de bronzen koof is verwerkt is van het merk Novy. De kookplaat is voorzien van het intouch systeem. Dit houdt in dat de afzuigunit te bedienen is via de kookplaat. Ideaal, want er hoeft niet meer gewerkt te worden met een losse afstandsbediening. Deze bronskleurige keuken is voorzien van alle luxe en gemakken.

Bekijk al onze maatwerkkeukens

Wij zijn er voor u. Van het begin tot het eind. Na de oplevering wordt alles nauwkeurig door onze monteurs gecontroleerd. Pas als u aangeeft tevreden te zijn nemen we afscheid. Zijn er op een later moment toch nog issues, neem dan zeker contact met ons op.