Kledingkast op maat

Wie een kledingkast op maat zoekt is bij Van de Scheur Keukens & Interieurs op het juiste adres. Er zijn diverse soorten maatwerk kledingkasten zoals een garderobekast met scharnieren, schuifdeuren of juist een inloopkast zonder deuren. Het grote voordeel van een maatwerk kast is dat alle denkbare indelingen mogelijk zijn. U bepaalt de indeling en wij maken het tot de millimeter nauwkeurig op maat.

Kledingkast met geïntegreerde verlichting

Verlichting in je kledingkast? Wie wil dat nou niet. Onze subtiele ledstrips worden in de zijkanten van de kledingkast gefreesd. Doormiddel van bewegingssensors gaat bij het openen van de deur de ledverlichting branden. Onze ledverlichting is warm van lichtkleur en heeft naast de praktische kant ook een sfeervolle uitstraling.

Meer informatie

Garderobekast onder een schuine kap

Ruimtes onder een schuin dak zijn vaak erg onpraktisch en niet goed te benutten. Door een garderobekast op maat te plaatsen wordt deze ruimte optimaal benut. Bij een kast onder een schuin dak komt veel precisie en vakmanschap kijken. Onze kasten worden door onze vakmensen exact ingemeten en tot op de millimeter nauwkeurig gemaakt en gemonteerd.

Meer informatie

Inloopkast

Door een inloopkast op maat te laten maken is onbenutte ruimte verleden tijd. Al onze inloopkasten worden precies op maat gemaakt zodat alle hoeken optimaal benut worden. De kasten worden tussen vloer en plafond gebouwd zodat ook de hoogte goed benut wordt. Dit zorgt natuurlijk ook voor een extra luxe uitstraling. Een echte maatwerk kast!

Meer informatie

WE DENKEN GRAAG MET U MEE

OM UW DROOMINTERIEUR TE REALISEREN