Showroom

Inspiratie in onze showroom

Bezoek onze showroom en bekijk alle mogelijkheden die wij u bieden op het gebied van een nieuw interieur. Bij van de Scheur interieurbouw vind u o.a. maatwerk keukens, garderobekasten, tv meubels, kamer en suite kasten en nog veel meer. Om u interieur compleet te maken bieden wij u ook parket vloeren en pvc vloeren. Uw nieuwe meubilair ontwerpen wij in ons moderne 3D teken programma waarbij u een realistisch beeld krijgt van uw nieuwe meubels. Kortom bezoek onze interieurshowroom en doe inspiratie op voor uw nieuwe interieur.

Maatwerk keukens

Van de Scheur interieurbouw biedt u op maat gemaakte keukens aan die geheel naar uw eigen smaak gecreëerd worden. Wij denken graag met u mee om al uw wensen te verwerken in de nieuwe keuken. Wij leveren niet alleen het keukenmeubel maar uiteraard ook het keukenapparatuur de keukenbladen enz. Betreft de apparatuur bieden wij u o.a. de merken Siemens, Bosch, Bora, Quooker en nog vele andere merken. De keukenbladen leveren wij in diverse materialen. U heeft de keuze uit composiet, graniet, keramiek, marmer enz. Bij ons vind u o.a. de merken Dekton, Silestone en Diresco. Bent u benieuwd wij wat voor u kunnen betekenen neem dan vrijblijvend contact met ons op of loop binnen in onze showroom.

3D tekenprogramma

Doormiddel van ons moderne 3D teken programma kunnen wij u een mooi realistisch beeld geven van u nieuwe interieur. Zo kunt u zien hoe uw keuken, garderobekasten, tv-meubel, kamer en suite kast er uit komt te zien. Ook zijn de kleurencombinaties perfect te zien op de tekeningen. U krijgt bij ons advies op maat en met behulp van het 3D tekenprogramma ontwerpen wij uw keuken geheel naar uw eigen smaak, waarin al uw keukenideeën in zijn verwerkt

 

 

 

 

 

 

 

OPENINGSTIJDEN:

Maandag: 10:00 - 16:30 uur
Dinsdag: 10:00 - 16:30 uur
Woensdag: 10:00 - 16:30 uur
Donderdag: 10:00 - 16:30 uur
Vrijdag: 10:00 - 16:30 uur
Zaterdag: Gesloten (op afspraak)
Zondag: Gesloten

 

Afspraak maken