INSPIRATIE IN ONZE SHOWROOM

Bezoek onze showroom en bekijk alle mogelijkheden die wij u bieden op het gebied van een nieuw interieur. Bij Van de Scheur Keukens & Interieurs vind u o.a. maatwerk keukens, garderobekasten, tv meubels, kamer en suite kasten en nog veel meer. Om u interieur compleet te maken bieden wij u ook parket vloeren en pvc vloeren. Uw nieuwe meubilair ontwerpen wij in ons moderne 3D teken programma waarbij u een realistisch beeld krijgt van uw nieuwe meubels. Kortom bezoek onze interieurshowroom en doe inspiratie op voor uw nieuwe interieur.

MAATWERK KEUKENS

Van de Scheur Keukens & Interieurs biedt u op maat gemaakte keukens aan die geheel naar uw eigen smaak gecreëerd worden. Wij denken graag met u mee om al uw wensen te verwerken in de nieuwe keuken. Wij leveren niet alleen het keukenmeubel maar uiteraard ook het keukenapparatuur de keukenbladen enz. Betreft de apparatuur bieden wij u o.a. de merken Siemens, Bosch, Bora, Quooker en nog vele andere merken. De keukenbladen leveren wij in diverse materialen. U heeft de keuze uit composiet, graniet, keramiek, marmer enz. Bij ons vind u o.a. de merken Dekton, Silestone en Diresco. Bent u benieuwd wij wat voor u kunnen betekenen neem dan vrijblijvend contact met ons op of loop binnen in onze showroom.

BEZOEK ONZE SHOWROOM EN BEKIJK ALLE MOGELIJKHEDEN

Doormiddel van ons moderne 3D teken programma kunnen wij u een mooi realistisch beeld geven van u nieuwe interieur. Zo kunt u zien hoe uw keuken, garderobekasten, tv-meubel, kamer en suite kast er uit komt te zien. Ook zijn de kleurencombinaties perfect te zien op de tekeningen. U krijgt bij ons advies op maat en met behulp van het 3D tekenprogramma ontwerpen wij uw keuken geheel naar uw eigen smaak, waarin al uw keukenideeën in zijn verwerkt.

DESIGN KEUKEN:

KIES VOOR EEN DUIDELIJKE SIGNATUUR