Moderne keukens op maat

Strakke lijnen, greeploos en een gladde afwerking. Zo kenmerkt zich een moderne keuken. Bent u op zoek naar een moderne handgemaakte keuken op maat? Dan bent u bij Van de Scheur Keukens & Interieurs op het juiste adres. Bij ons staan perfectie en kwaliteit voorop bij het vervaardigen van onze maatwerk keukens. Door onze vakmensen en het uitgebreide machinepark kunnen wij deze perfectie en kwaliteit waar maken.

JARENLANG PLEZIER van uw maatwerk keuken

Of u nu naar rechte of ronde keukens zoekt, voor moderne keukens op maat bent u bij Van de Scheur Keukens & Interieurs aan het juiste adres. Wij zijn al 12,5 jaar specialist in het leveren van maatkeukens en doen dit nog steeds met veel passie. Een eigen keuken ontwerpen is voor veel mensen een droom, maar waarom zou u dit voor u uit blijven schuiven? Het is een investering, maar deze betaalt zich wat ons betreft altijd weer terug. Niet alleen heeft u de keuken van uw dromen en zit alles op de juiste plek, ook gaan onze exclusieve keukens lang mee en heeft u er daardoor jarenlang plezier van.

Bekijk onze projecten

UIT ONZE EIGEN WERKPLAATS MODERNE KEUKENS OP MAAT

Bij moderne keukens op maat gaan wij altijd zorgvuldig te werk. Wij leveren handgemaakte keukens die we in onze eigen werkplaats en spuiterij vervaardigen. Onze vakkundige meubelmakers en interieurbouwers zijn nauw bij het hele proces betrokken. Dit is de reden dat we de perfecte moderne maatwerk keuken kunnen leveren; we geven immers niets uit handen. Heeft u een bepaalde, opvallende kleur in gedachten? In onze spuiterij mengen we eenvoudig de juiste kleur. Tot in de kleinste details heeft u de hand in uw eigen moderne keuken op maat: van materiaalsoort tot handgreep.

Vraag ons gratis magazine aan

OP BASIS VAN UW WENSEN

Door middel van ons moderne tekenprogramma kunnen wij u op voorhand laten zien welke keuken u van ons kunt verwachten. Op basis van uw wensen en mogelijkheden maken we een 3D-keukenontwerp en u beslist aan de hand daarvan of uw nieuwe aanwinst door ons wordt gemaakt. Ben u benieuwd naar de mogelijkheden? Kom inspiratie opdoen in onze showroom. Hier kunt u zien én voelen wat het eindresultaat kan zijn en in gesprek gaan met één van onze medewerkers. Zien we u binnenkort?

Laat u inspireren in onze showroom

Wilt u de moderne maatkeukens in het echt komen bekijken? Maak dan een afspraak en laat u inspireren in onze showroom. Ook kunt u een kijkje nemen in onze werkplaats, hier ziet u hoe de keukens op maat gemaakt worden.