Alle maatwerk keukens

MODERNE KEUKENS

Strakke lijnen, greeploos en een gladde afwerking. Zo kenmerkt zich een moderne keuken. Wilt u rust en symmetrie creeëren? Dan past een moderne keuken op maat perfect in uw plaatje! Alle keukens worden gemaakt van hoogwaardige materielen en met precisie.

Lees meer over onze moderne keukens

HOUTEN KEUKENS

Bent u op zoek naar een houten maatkeuken? Bij Van der Scheur heeft u een enorme keuze uit vele verschillende houtsoorten. Zo kan uw droomkeuken bijvoorbeeld gemaakt worden van eiken fineer maar ook van berken, noten of teak fineer. Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden.

Lees meer over onze houten keukens

GREEPLOZE KEUKENS

Een greeploze keuken is een trend die zich de afgelopen jaren enorm heeft ontwikkeld. Een greeploze keuken op maat biedt naast de gemakken ook een moderne en rustige uitstraling.

Lees meer over onze greeploze keukens

EXCLUSIEVE KEUKENS

Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het maken van interieurs op maat. Zo kunt u bij ons terecht voor uw keuken op maat, garderobekast op maat, tv meubel op maat, eiken en pvc vloeren en nog veel meer. Wij verzorgen uw complete interieur.

Lees meer over onze exclusieve keukens

LANDELIJKE KEUKEN

Een landelijke maatwerk keuken kunt u herkennen door de sierlijke lijnen en nostalgische uitstraling. U kunt eindeloos combinaties maken in kleuren, opstellingen en materialen. Wilt u prachtige paneeldeuren? Of juist deuren die voorzien zijn van een v-groef? Bij uwmaatkeuken.nl zijn vele combinaties mogelijk. Sfeer en beleving creëren? Dit doet u met een landelijk keuken!

Lees meer over onze landelijke keukens

BEKIJK EXTRA MOGELIJKHEDEN