Alle maatwerk keukens

MODERNE KEUKENS

Strakke lijnen, greeploos en een gladde afwerking. Zo kenmerkt zich een moderne keuken. Wilt u rust en symmetrie creeëren? Dan past een maatwerk keuken perfect in uw plaatje! Alle keukens worden gemaakt van hoogwaardige materielen en met precisie.

Lees meer over onze moderne keukens op maat

HOUTEN KEUKENS

Bent u op zoek naar een houten maatwerk keuken? Bij Van de Scheur Keukens & Interieurs heeft u een enorme keuze uit vele verschillende houtsoorten. Zo kan uw droomkeuken bijvoorbeeld gemaakt worden van eiken fineer maar ook van berken, noten of teak fineer. Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden.

Lees meer over onze houten keukens op maat

GREEPLOZE KEUKENS

Een greeploze keuken is een trend die zich de afgelopen jaren enorm heeft ontwikkeld. Een greeploze keuken op maat biedt naast de gemakken ook een moderne en rustige uitstraling.

Lees meer over onze greeploze keukens op maat

EXCLUSIEVE KEUKENS

Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het maken van interieurs op maat. Zo kunt u bij ons terecht voor maatwerk keukens, een garderobekast op maat, tv meubel op maat, eiken en pvc vloeren en nog veel meer. Wij verzorgen uw complete interieur.

Lees meer over onze exclusieve keukens op maat

LANDELIJKE KEUKEN

Landelijke maatwerk keukens kunt u herkennen door de sierlijke lijnen en nostalgische uitstraling. U kunt eindeloos combinaties maken in kleuren, opstellingen en materialen. Wilt u prachtige paneeldeuren? Of juist deuren die voorzien zijn van een v-groef? Bij Van de Scheur Keukens & Interieurs zijn vele combinaties mogelijk. Sfeer en beleving creëren? Dit doet u met een landelijk keuken!

Lees meer over onze landelijke keukens op maat

LEES MEER OVER KEUKENS OP MAAT:

Moderne woonkeuken op maat

Van De Scheur Interieurbouw is al jaren gespecialiseerd in het maken van interieurs op maat. Zo kunt u bij ons terecht voor uw keuken op maat, garderobekast op maat, tv meubel op maat, eiken en pvc vloeren en nog veel meer. Wij verzorgen uw complete interieur. Een moderne woonkeuken op maat laten maken Bij het […]

3D ontwerp van uw keuken op maat

Bij Van de Scheur Interieurbouw ontwerpen wij op basis van uw behoeften en wensen uw droomkeuken. In ons eerste gesprek bespreken wij deze wensen en zullen een eerste schets maken. Op basis hiervan gaan wij een prachtig 3D keukenontwerp maken. Alle details zoals de door u uitgekozen apparatuur, werkblad, spoelbak en kraan zullen wij verwerken in […]

Wat kost een keuken op maat?

Iedereen droomt wel eens van een keuken op maat. Een keuken die je geheel naar eigen wensen en behoeften kan laten maken. Maar wat kost nou zo’n handgemaakte keuken? De kosten hiervan zijn afhankelijk van een paar verschillende factoren. 1. De keuze van het materiaal: De keuken kan je bijvoorbeeld laten maken van eiken edelfineer, […]

BEKIJK EXTRA MOGELIJKHEDEN