Maatwerk interieur

Een interieur op maat waar op alle details is gelet en alle kleur perfect op elkaar afgestemd zijn? Van maatwerk keukens tot kasten op maat: bij Van de Scheur Keukens & Interieurs ontwerpen en maken wij kledingkasten op maat, tv meubels, wandkasten, badmeubels en nog veel meer. Alles wat met hout te maken heeft maken naar uw wens geheel op maat. Al ons maatwerk interieur wordt gemaakt in onze eigen werkplaats door onze eigen vakmensen. Perfectie tot in detail!

Kledingkast OP MAAT

Al onze kledingkasten worden tot op de millimeter nauwkeurig gemaakt en gemonteerd. De meeste kasten die wij op maken worden tussen vloer, plafond en tussen de 2 muren gemonteerd. Wenst u een speciale indeling te hebben zodat u uw kleding goed georganiseerd op kan bergen? Wij maken het voor u!

Lees meer over een kledingkast op maat

Kasten op maat

Er zijn veel verschillende soorten kasten op maat. Naar wat voor een kast bent u op zoek? Een wandkast voor in de woonkamer? Een maatwerk kamer en suite kast of een kastenwand in uw kantoor? Bekijk op onze projecten pagina al onze reeds gemaakte kasten op maat.

Lees meer over onze kasten op maat

Meubels op maat

In onze werkplaats worden alle meubels op maat met de hand gemaakt door onze vakmensen. In combinatie met onze hoogwaardige machines maken wij voor u meubels van hoge kwaliteit. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Lees meer over onze meubels op maat

Bedrijfsinterieur op maat

Wij ontwerpen het perfecte bedrijfs of winkelinterieur wat voldoet aan uw eisen. Bij ons zijn er talloze combinaties in materialen mogelijk. Een goed bedrijfs- of winkelinterieur is belangrijk voor de uitstraling van uw bedrijf. Wij denken graag mee in de mogelijkheden om tot het perfecte plaatje te komen.

Lees meer over bedrijfsinterieur

WE DENKEN GRAAG MET U MEE

OM UW DROOMINTERIEUR TE REALISEREN