VAN DE SCHEUR KEUKENS & INTERIEURS

Door middel van onze complete werkplaats met deels geautomatiseerde machines maken wij de maatwerk keukens en interieurs geheel naar uw eigen wensen! Bij ons staan persoonlijke aanpak, kwaliteit en service hoog in het vaandel. Wij ontwerpen uw maatwerk keuken geheel naar uw eigen ideeën en behoeften.

WIE ZIJN WIJ

Bij Van de Scheur Keukens & Interieurs draait alles om maatwerk. Daarmee bedoelen we niet alleen de maatvoering van de producten die we vervaardigen, maar ook de persoonlijke aanpak voor al onze klanten. Niet voor niets weten zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers ons al jaren te vinden en maken ook interieurarchitecten veelvuldig gebruik van onze maatwerk oplossingen.

Lees meer over ons

ONZE WERKWIJZE

Het begin van een nieuwe keuken of interieur op maat begint door het opdoen van een hoop goede inspiratie. Daarom ontmoeten wij u graag in onze showroom in Tiel. Hier kunt u de maatwerk keukens, inloopkasten, woonkamerkasten en de diverse materiaalsoorten zien en voelen.

Lees meer over onze werkwijze

RECENSIES OVER VAN DE SCHEUR KEUKENS & INTERIEURS

Een greeploze keuken is een trend die zich de afgelopen jaren enorm heeft ontwikkeld. Een greeploze keuken op maat biedt naast de gemakken ook een moderne en rustige uitstraling.

Bekijk alle recensies