VAN DE SCHEUR KEUKENS & INTERIEURS

Door middel van onze complete werkplaats met deels geautomatiseerde machines maken wij de maatwerk keukens en interieurs geheel naar uw eigen wensen! Bij ons staan persoonlijke aanpak, kwaliteit en service hoog in het vaandel. Wij ontwerpen uw maatwerk keuken geheel naar uw eigen ideeën en behoeften.

WIE ZIJN WIJ

Bij Van de Scheur Keukens & Interieurs draait alles om maatwerk. Daarmee bedoelen we niet alleen de maatvoering van de producten die we vervaardigen, maar ook de persoonlijke aanpak voor al onze klanten. Niet voor niets weten zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers ons al jaren te vinden en maken ook interieurarchitecten veelvuldig gebruik van onze maatwerk oplossingen.

Lees meer over ons

ONZE WERKWIJZE

Het begin van een nieuwe keuken of interieur op maat begint door het opdoen van een hoop goede inspiratie. Daarom ontmoeten wij u graag in onze showroom in Tiel. Hier kunt u de maatwerk keukens, inloopkasten, woonkamerkasten en de diverse materiaalsoorten zien en voelen.

Lees meer over onze werkwijze

Uw droomkeuken is echt maatwerk

Veel bedrijven bieden de belofte van een maatwerkkeuken, weinig bedrijven kunnen deze belofte echter waarmaken. Het is ons doel om uw keuken perfect aan te laten sluiten bij uw wensen, ideeën en dromen. Bij Van de Scheur Keukens & Interieurs is maatwerk dan ook echt maatwerk. Wij kunnen elke kast, elk blad en elk kader in elke gewenste maat maken, zowel qua breedte als hoogte. Wij zijn niet gebonden aan standaardmaten, doordat wij uw droomkeuken in onze eigen werkplaats realiseren.

Lees meer over ons maatwerk

Bezoek onze werkplaats

Wanneer u een bezoek brengt aan onze showroom, bent u ook van harte welkom het hart van ons bedrijf te bezoeken: onze werkplaats is immers dé plek waar uw maatwerkkeuken tot stand komt. De beste vakmensen voeren ons ambacht uit met hightech technieken en de beste materialen. Ook het aanbrengen van de gewenste kleuren doen wij zelf. In onze werkplaats hebben wij namelijk de beschikking over een eigen spuiterij, waar wij uw keuken kunnen voorzien van elke denkbare RAL-kleur.

Bezoek onze werkplaats

RECENSIES OVER VAN DE SCHEUR KEUKENS & INTERIEURS

Een greeploze keuken is een trend die zich de afgelopen jaren enorm heeft ontwikkeld. Een greeploze keuken op maat biedt naast de gemakken ook een moderne en rustige uitstraling.

Bekijk alle recensies