Houten keukens op maat

Bent u op zoek naar een houten keuken op maat? Bij Van de Scheur Keukens & Interieurs heeft u een enorme keuze uit vele verschillende houtsoorten. Zo kan uw droomkeuken bijvoorbeeld gemaakt worden van eiken fineer maar ook van eucalyptus, noten of teak fineer. Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden voor houten maatwerk keukens.

HOUTEN MAATKEUKENS IN IEDERE GEWENSTE KLEUR

De houten keukens op maat zijn bij ons in iedere gewenste kleur te verkrijgen. Wij maken niet alleen de maatkeukens in onze eigen werkplaats ook hebben wij een eigen spuiterij waar wij iedere kleur kunnen maken die u maar wilt. Samen met u kijken we welke kleur het beste bij uw interieur past. Één van de laatste trends zijn de modere eiken keukens gebeitst in een donkere kleur. Is dit niet helemaal uw stijl en ziet u liever een landelijke eiken keuken met een blanke of white wash afwerking? Dit alles is mogelijk.

Bekijk onze projecten

HOUTEN KEUKENS IN DIVERSE STIJLEN

U kunt de houten keukens op maat onderverdelen in verschillende stijlen. Landelijke houten keukens, moderne houten keukens en greeploze houten keukens. Iedere stijl heeft zijn eigen unieke kenmerken. Zo wordt een moderne houten maatkeuken vaak in een zwarte kleur of in een white wash kleur gebeitst. Bij een landelijke maatkeuken wordt er juist vaak gekozen om de keuken blank af te lakken. Wat uw voorkeur echter ook is, al onze exclusieve keukens zijn van ongekende kwaliteit.

Vraag ons gratis magazine aan

Wilt u de houten maatkeukens in het echt komen bekijken? Maak dan een afspraak en laat u inspireren in onze showroom. Ook kunt u een kijkje nemen in onze werkplaats, hier ziet u hoe de houten keukens op maat gemaakt worden.