Exclusieve keukens op maat

Bent u op zoek naar een exclusieve keuken op maat? Dan bent u bij Van de Scheur Keukens & Interieurs op de juiste plek. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het maken van exclusieve handgemaakte keukens. De maatwerk keukens worden door onze ontwerpers tot in detail uitgedacht en uitgewerkt. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Lees hier meer over onze exclusieve, luxe keukens.

Luxe keukens van excellente kwaliteit

De keuken is vaak het hart van het huis. Een keuken is een echte leefruimte geworden; aan de keukentafel wordt vaak lief en leed gedeeld. Een luxe keuken is dan ook een droomwens van velen. Wanneer u zoekt naar een exclusieve, handgemaakte keuken, bent u bij Van de Scheur Keukens & Interieurs aan het goede adres. Wij luisteren goed naar welke wensen u heeft. Natuurlijk begrijpen wij dat luxe keukens aan hoge eisen moeten voldoen: wij gebruiken enkel de beste materialen en uiteraard wordt uw droomkeuken voorzien van de hoogste kwaliteit inbouwapparatuur.

Lees meer over onze werkwijze

EEN EXCLUSIEVE KEUKEN OP MAAT

Bij een op maat gemaakte keuken bedoelen wij ook echt op maat gemaakt. Iedere kast wordt tot de millimeter nauwkeurig gemaakt. Een exclusieve keuken wordt gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn voorzien van de nieuwste technische snufjes. Doordat al onze keukens met de hand gemaakt worden in onze eigen werkplaats is het niveau van afwerking erg hoog. Mooie dingen maken van hoge kwaliteit! dat is ons doel.

Bekijk onze projecten

EXCLUSIEVE PROJECTEN OP MAAT

Bij ons is er meer mogelijk dan alleen exclusieve keukens op maat. Wij kunnen u compleet ontzorgen door uw complete interieur op maat te maken. Van inloopkast tot badmeubel. Zelfs houten of pvc vloeren kunnen door onze vakmensen gelegd worden. Zo maken wij uw complete project af. Een groot voordeel hiervan is dat u één aanspreek punt heeft voor uw complete interieur. Alles wordt compleet op elkaar afgestemd op basis van uw eigen wensen en behoeften.

Vraag ons gratis magazine aan

Eindeloze mogelijkheden van exclusief maatwerk

Wat zijn nu precies de mogelijkheden bij een exclusieve keuken op maat? Eerlijk gezegd zijn de mogelijkheden eindeloos voor luxe keukens. We kunnen keukens van vele verschillende materialen maken. Alles hangt samen met welke stijl interieur u kiest. Wilt u een strakke moderne keuken, een ronde keuken of kiest u een tijdloze, landelijke keuken? Wellicht heeft u zelf al een persoonlijke voorkeur en ideeën. Dit is erg fijn en kunnen wij direct aan de slag met het ontwerpen van uw exclusieve keuken interieur op maat.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Unieke kleuren uit onze eigen spuiterij

Uw droomkeuken is in iedere gewenste kleur leverbaar. Doordat wij onze eigen spuiterij hebben is het mogelijk om ieder kleur te creëren zoals uw maar wilt. Of dit nu gaat om een RAL kleur, Sikkens kleur of Farrow & Ball kleur alles is mogelijk. Niet alleen spuitverven maar ook beitsen zijn in vele kleuren leverbaar. Zo worden de houten keuken in de door u uit gekozen kleur gebeitst. Deze worden weer afgespoten in een matte of zijdeglans 2-componenten lak.

Lees meer over ons maatwerk

Wilt u de exclusieve maatkeukens in het echt komen bekijken? Maak dan een afspraak en laat u inspireren in onze showroom. Ook kunt u een kijkje nemen in onze werkplaats, hier ziet u hoe de exclusieve keukens op maat gemaakt worden.