Exclusieve keukens op maat

Bent u op zoek naar een exclusieve keuken op maat? Dan bent u bij Van de Scheur Keukens & Interieurs op de juiste plek. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het maken van exclusieve handgemaakte keukens. De maatwerk keukens worden door onze ontwerpers tot in detail uitgedacht en uitgewerkt. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

EEN EXCLUSIEVE KEUKEN OP MAAT

Bij een op maat gemaakte keuken bedoelen wij ook echt op maat gemaakt. Iedere kast wordt tot de millimeter nauwkeurig gemaakt. Een exclusieve keuken wordt gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn voorzien van de nieuwste technische snufjes. Doordat al onze keukens met de hand gemaakt worden in onze eigen werkplaats is het niveau van afwerking erg hoog. Mooie dingen maken van hoge kwaliteit! dat is ons doel.

Bekijk onze projecten

EXCLUSIEVE PROJECTEN OP MAAT

Bij ons is er meer mogelijk dan alleen exclusieve keukens op maat. Wij kunnen u compleet ontzorgen door uw complete interieur op maat te maken. Van inloopkast tot badmeubel. Zelfs houten of pvc vloeren kunnen door onze vakmensen gelegd worden. Zo maken wij uw complete project af. Een groot voordeel hiervan is dat u één aanspreek punt heeft voor uw complete interieur. Alles wordt compleet op elkaar afgestemd op basis van uw eigen wensen en behoeften.

Vraag ons gratis magazine aan

EINDELOZE MOGELIJKHEDEN VAN EXCLUSIEF MAATWERK

Wat zijn nu precies de mogelijkheden bij een exclusieve keuken op maat? Eerlijk gezegd zijn de mogelijkheden eindeloos. We kunnen de keukens van vele verschillende materialen maken. Alles hangt samen met welke stijl interieur u kiest. Wilt u een strak moderne keuken of kiest u een tijdloos landelijke keuken. Wellicht heeft u zelf al een persoonlijke voorkeur en ideeën. Dit is erg fijn en kunnen wij direct aan de slag met het ontwerpen van uw exclusieve keuken interieur op maat.

Neem contact op over de mogelijkheden

Unieke kleuren uit onze eigen spuiterij

Uw droomkeuken is in iedere gewenste kleur leverbaar. Doordat wij onze eigen spuiterij hebben is het mogelijk om ieder kleur te creëren zoals uw maar wilt. Of dit nu gaat om een RAL kleur, Sikkens kleur of Farrow & Ball kleur alles is mogelijk. Niet alleen spuitverven maar ook beitsen zijn in vele kleuren leverbaar. Zo worden de houten keuken in de door u uit gekozen kleur gebeitst. Deze worden weer afgespoten in een matte of zijdeglans 2-componenten lak.

Meer informatie

Wilt u de exclusieve maatkeukens in het echt komen bekijken? Maak dan een afspraak en laat u inspireren in onze showroom. Ook kunt u een kijkje nemen in onze werkplaats, hier ziet u hoe de exclusieve keukens op maat gemaakt worden.