Woonvilla met elegante eiken keuken

In het mooie Veenendaal, te midden van het groen, staat een prachtige woonvilla die het toppunt van luxe en verfijning belichaamt. Deze exclusieve woning is een oase van rust en comfort, waar stijlvol wonen samensmelt met de serene schoonheid van de natuur. Een opvallend kenmerk van deze villa is de op maat gemaakte keuken van donker eikenhout, die het hart van het huis vormt.
De keuken is niet zomaar een culinair werkgebied, maar een meesterwerk van vakmanschap en smaak. Het donkere eikenhout straalt warmte en elegantie uit en vormt een prachtig contrast met de lichte, luchtige ruimte van de keuken. Het hout is met zorg geselecteerd en met precisie bewerkt, wat resulteert in een keuken die zowel functioneel als esthetisch verbluffend is.

  • Opdracht

    Woonvilla met elegante eiken keuken

  • Locatie

    Veenendaal

  • Jaar

    2020

Image-1
Image-2

Composiet Keukenblad

Een keuken op maat met een composiet werkblad is een populaire keuze voor mensen die op zoek zijn naar een duurzame, stijlvolle en functionele keuken. Composiet is een materiaal dat is samengesteld uit natuurlijke kwartsmineralen vermengd met harsen en pigmenten. Dit resulteert in een sterk, krasbestendig, hittebestendig en hygiënisch oppervlak dat geschikt is voor keukenwerkbladen.

Image-3
Image-4
Image-5
Image-5
Image-5
Image-5

Met rijke materialen en unieke elementen creëren wij uw perfecte leefomgeving.