Lade indelingen

Blum laden model legrabox

Bij Van de Scheur werken we met de hoge kwaliteit laden van het merk Blum. De lades hebben een slank ontwerp hierdoor passen ze harmonisch bij elke keukenmeubel. Alle blum laden volledig uittrekbaar en voorzien van softclosing. Ook zijn de luxe lades in verschillende hoogtes verkrijgbaar. Zo kunnen de C lades gebruikt worden om voorraad op te bergen en de M lades om uw bestek of kookgerei op te bergen. De lades zijn leverbaar in verschillende materialen en kleuren zoals mat metaal, glas, leder of steen. Kortom de Blum lades zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben een elegant design.

Bestekindeling Orgalux

Één van de keukenoplossingen van het merk Orgalux zijn de bestekindelingen. Deze zijn in vele varianten leverbaar. Ordelijk en overzichtelijk dit is mogelijk dankzij de bestekverdelers van Orgalux. De perfecte plaats voor uw besteklade is dicht bij uw servies. Zo kunt u gemakkelijk alles in een mum van tijd op tafel zetten. Orgalux heeft voor iedere blum lade de perfect passende lade indeling. Ook zijn er diverse accessoires van Orgalux leverbaar. Zo zijn er kruidenhouder, flessenhouders, foliesnijders, messenhouders en afvalemmers leverbaar. Maak het verschil met een lade indelingen op maat!

Blum Space Tower

De Blum Space Tower is een voorraadkast die erg veel opbergruimte biedt. Zelf de voorraden in het achterste hoekje van de voorraadlade zijn gemakkelijk te bereiken dankzij de laden die volledig uittrekbaar zijn. Met de vele verschillende mogelijkheden betreft lade indelingen is er altijd een indeling die bij uw behoeften past. Laden van de Space Tower zijn uit te voeren in diverse soorten materialen. De laden zijn onder andere uit te voeren met glazen inschuifelementen. Hierdoor krijgt u nog een beter inzicht op de voorraden.