Keuken op maat Zeist

Keuken op maat Zeist

U wilt een keuken op maat laten bouwen in Zeist? Kom dan eens vrijblijvend een kijkje nemen bij Van De Scheur Interieurbouw in Tiel. Ons bedrijf is gevestigd in de Betuwe. Graag plannen we met u een adviesgesprek in. Dit is geheel vrijblijvend. Voor een keuken op maat bent u bij ons aan het juiste adres. Als u ons bezoekt, neem dan ook een kijkje in onze werkplaats met deels geautomatiseerde machines. We hebben ook een kleinschalige showroom waar verschillende keukens staan opgesteld. Altijd handig als u nog inspiratie kunt gebruiken. U ziet wat een bepaalde kleur met een keuken doet. Ook kunt u de verschillende grepen en keukenbladen voelen en bekijken. Kwaliteit is bij ons vanzelfsprekend. We voeren dan ook keukenapparatuur van merken zoals Bosch, Siemens, Novy en Miele. Om echt de keuken van uw wensen te kunnen maken, vinden wij een persoonlijke aanpak erg belangrijk.

De beste maatwerk keukens voor Zeist vindt u bij Van De Scheur Interieurbouw

Voor een keuken op maat in Zeist bent u bij ons precies op de goede plek. Om uw wensen te bespreken nodigen we u hartelijk uit. Tijdens een eerste gesprek inventariseren we uitgebreid wat u wenst. Ook vertellen we wat wij voor u kunnen betekenen. Wilt u meer weten over onze werkwijze, raadpleeg dan ook zeker de informatie die u vindt op onze website. Als wij uw wensen helder hebben, maken we een globaal ontwerp. Dankzij ons moderne 3d-tekenprogramma ziet dit er zeer realistisch uit. We sturen dit, vergezeld van een op maat gesneden offerte, naar u toe via de mail. Er kan uiteraard nog van alles worden aangepast. Bent u tevreden, kom dan langs voor een tweede gesprek. Tijdens dat contactmoment zullen we ook de verdere details voor uw keuken in Zeist met u doornemen.

Een keuken op maat laten bouwen Zeist

Als het gaat om maatwerk keukens Zeist, dan ontzorgen we u graag compleet. We zijn al jaren gespecialiseerd in het bouwen van maatwerk keukens. Wij zijn er echter ook voor het verwijderen en demonteren van uw huidige keuken in Zeist. Onze ervaren monteurs zijn ook zeker bereid om nieuw leidingwerk aan te leggen in uw keuken. Ook voor het afwerken van de wanden mag u een beroep op ons doen. We staan graag voor u klaar. Overal in Zeist en omstreken.