Keuken op maat Opheusden

Keuken op maat Opheusden

Van De Scheur Interieurbouw is al ruim 12,5 jaar gespecialiseerd in het maken van keukens op maat. Wanneer u kiest voor een keuken op maat van Van De Scheur Interieurbouw dan krijgt u ook echt een keuken op maat! Al onze keukens worden hand gemaakt en geheel naar uw wensen en behoeften samen gesteld. Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel!

Maatwerk keuken Opheusden ontwerpen

In ons eerste kennismakinggesprek zullen wij samen met u uw wensen en behoeften bespreken. U geeft ons aan wat u belangrijk vind en wij verwerken dit in uw droomkeuken. Op basis van dit eerste gesprek zullen wij een gedetailleerd 3D keukenontwerp maken. Dit ontwerp geeft een duidelijk en realistisch beeld hoe uw keuken op maat Opheusden er uiteindelijk in uw woning uit komt te zien. Uiteraard is het keukenmeubel pas compleet wanneer u het perfecte inbouwapparatuur en werkblad uitgekozen heeft. Bij ons vind u onder andere de merken Siemens, Bosch, Miele, AEG, Bora, Novy, Dekten en Silestone. Bekijk al onze maatwerk keukens.

Keukenindelingen

Hoe ga ik mijn keuken in delen? een vraag waar u gegarandeerd mee te maken krijgt wanneer u een nieuwe keuken gaat aanschaffen. Wij helpen u hier graag mee. Zo kunt u kiezen uit vele verschillende ladeindelingen van het merk Blum. Zo zijn er diverse bestekindelingen, kruide lades en indelingen voor uw voorraad. Blum is een hoogwaardig merk die uitsluitend top kwaliteit levert.

Bent u benieuwd wat wij voor kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.