Keuken op maat Naarden

Keuken op maat Naarden

Wilt u een keuken op maat laten bouwen in Naarden? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan bij Van De Scheur Interieurbouw. Al meer dan 12,5 jaar zijn wij specialist op het terrein van op maat gemaakte keukens in Naarden en omstreken. Wij hebben een moderne en complete werkplaats waar we juist die keuken maken die u wenst. Kom eens vrijblijvend langs bij ons in Tiel. In onze showroom kunt u inspiratie opdoen.

De mooiste keukens Naarden

U wilt een unieke keuken laten maken in Naarden? Neem dan contact op met Van De Scheur Interieurbouw. Weet u al exact wat u wilt? Vertel ons dan over uw dromen. Vaak zien we dat mensen eerst nog inspiratie op willen doen. Dat kan bij onze showroom in Tiel. U bent daar van harte welkom. Al het materiaal is hier uitgebreid te bekijken en te voelen. Neem zeker ook een kijkje in onze werkplaats. Wilt u uw keuken door ons op maat laten maken, dan plannen we een gesprek. Uw wensen staan op dat moment centraal. We kijken samen wat er mogelijk is en we bespreken de diverse keukenopstellingen. Hieruit volgt een globale schets en dan bekijken we welke materialen we gaan gebruiken.

Maatwerk keukens Naarden van hoogwaardige kwaliteit

Wij maken uw keuken op maat in Naarden en omgeving in onze eigen werkplaats met moderne apparatuur. Uw wensen staan bij ons altijd centraal. We zijn te herkennen aan een uitstekende kwaliteit, een klantgerichte service en een persoonlijke benadering. Spreken deze kernwoorden u aan, neem dan zeker contact met ons op. Tijdens een eerste gesprek inventariseren we uw wensen. De keuken wordt geheel naar uw behoeften door ons ontworpen. We kunnen u, dankzij ons 3d tekenprogramma, heel nauwkeurig laten zien hoe de keuken eruit komt te zien. Als de plattegrond klaar is, laten we deze aan u zien. Vervolgens maakt u een keuze uit de keukenapparatuur. U kunt bij ons terecht voor verschillende merken zoals, Siemens, Silestone en Bosch. Wij hebben tenslotte een offerte voor u beschikbaar en pas als u akkoord gaat, beginnen wij met het op maat bouwen van uw keuken.

Complete service bij keuken op maat laten bouwen Naarden

Voor maatwerk keukens Naarden moet u bij Van De Scheur Interieurbouw zijn. Wij zijn er niet alleen voor het bouwen, maar wij kunnen u compleet ontzorgen. Uw oude keuken moet eruit? U doet dit liever niet zelf? Wij komen om deze te demonteren. Ook zijn wij er voor het aanleggen van nieuw leidingwerk en het afwerken van de wanden. U heeft interesse in een eerlijk en deskundig adviesgesprek? Bel of mail ons en we plannen meteen een datum.