Keuken op maat Kesteren

Keuken op maat Kesteren

Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het maken van interieurs op maat. Zo kunt u bij ons terecht voor uw keuken op maat, garderobekast op maat, tv meubel op maat, eiken en pvc vloeren en nog veel meer. Wij verzorgen uw complete interieur.

Stel uw eigen keuken op maat in Kesteren samen

Bent u op zoek naar een unieke keuken op maat in Kesteren? Bij Van De Scheur Interieurbouw helpen we u graag om uw droom te realiseren. Met meer dan 12,5 jaar ervaring zijn wij specialist op het gebied van maatkeukens. Op basis van uw persoonlijke wensen en mogelijkheden ontwerpen wij samen met u uw ideale keukenopstelling. Daarvan maken we een professionele 3D-visualisatie. Zo kunt u precies zien hoe de keuken er in uw woning komt uit te zien. U kiest zelf de materialen en de kleur van uw keuken. Ook leveren wij vele apparatuur van gerenommeerde merken.

Keuken op maat in Kesteren plaatsen?

Bij Van De Scheur Interieurbouw gaan wij volledig uit van uw wensen. Daarom maken we altijd een keuken in de stijl die bij u past. Kies bijvoorbeeld voor een landelijke keuken of een strakke, moderne keukenopstelling. Houten keukens en greeploze keukens behoren ook tot onze mogelijkheden. Wist u trouwens dat een mix van stijlen een verrassend mooi resultaat op kan leveren? Wij inspireren u graag in onze showroom in Tiel. Kijk daar meteen even in onze werkplaats, waar onze vakmensen aan het werk zijn. Plan uw adviesgesprek voor uw keuken op maat.

De verschillende stijlen van een keuken op maat in Kesteren

Er zijn vele verschillende stijlen keukens. Welke stijl past het beste bij u? Een landelijk stijl of juist een moderne stijl? Bij Van De Scheur Interieurbouw maken wij uw droomkeuken op maat geheel in uw eigen stijl. Keukenapparatuur heeft ook een belangrijke invloed op de uitstraling van uw keuken. Wilt u een landelijke keuken? Dan is het prachtig om een mooi Boretti fornuis te verwerken. Bent u meer van de moderne keukens dan is het erg mooi om bijvoorbeeld de greeploze keukenapparatuur van Gaggenau te verwerken. Zo heeft iedere keukenstijl zijn eigen apparatuur.

Kies voor een passend keukenblad voor uw maatwerkkeuken

Van De Scheur Interieurbouw biedt u een breed scala in keukenbladen aan voor uw keuken op maat in Kesteren. De keukenbladen bestaan uit diverse soorten en kwaliteiten. U vindt bij ons de volgende merken. Dekton, Silestone, Diresco, Neolith, Fenix en Marazzi.

Keramiek of juist composiet?

De grote voordelen van keramiek zijn, erg krasbestendig en hittebestendig u kunt met een gerust hart een hete pan op uw keramiek blad zetten. De voordelen van composiet zijn, een hoge dichtheid hierdoor kunnen bacteriën etc. niet indringen. Hygiënisch is dan ook direct het grootste voordeel van composiet. Bent u al benieuwd naar ons assortiment?

Tot in de puntjes geregeld

Wilt u een keuken op maat laten maken in Kesteren? Dan nemen wij u het lastige regelwerk uit handen. Moeten er leidingen verplaatst worden of is er schilderwerk nodig? Van De Scheur Interieurbouw verzorgt dat voor u. Bij het plaatsen van uw keuken op maat in Kesteren werken wij de wanden en het plafond netjes voor u af. Zo bieden we u altijd een perfect eindresultaat: een keuken op maat in Kesteren, die tot in de puntjes is afgewerkt. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. Wij geven u graag vrijblijvend advies en vertellen u alles over de mogelijkheden.