Keuken op maat in Hilversum

U wilt over een poosje of al op korte termijn een keuken op maat laten bouwen in Hilversum en omgeving? Kom dan eens langs bij Van De Scheur Keukens & Interieurs in Tiel. Ons bedrijf is gevestigd in de Betuwe en u bent hier van harte welkom voor een adviesgesprek.

Van harte welkom in onze showroom

Ook nodigen we u uit om een kijkje te nemen in onze showroom en bij onze werkplaats. Door middel van onze deels geautomatiseerde machines maken we de keuken precies zoals u hem wilt. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij leveren dan ook keukenapparatuur van merken zoals Siemens, Bosch en Miele. Een persoonlijke aanpak vinden wij belangrijk. Alleen zo zijn wij in staat om de keuken van uw dromen te realiseren.

Bezoek onze showroom

Voor maatwerk keukens Hilversum Bezoekt u Van de Scheur Keukens & Interieurs

Om uw wensen voor de keuken op maat in Hilversum en omstreken te bespreken nodigen we u graag uit. We starten altijd met een kennismakings- en adviesgesprek. Wij vertellen wie wij zijn en wat we voor u kunnen betekenen. Van u horen we graag hoe u de keuken wilt hebben. Bent u er nog niet helemaal uit, dan denken wij op een professionele wijze met u mee. We lopen eventueel even door onze showroom zodat u kunt kijken welke stijl en wat voor soort keuken u het meeste aanspreekt. Hebben wij uw wensen helder, dan maken we een globale schets. Deze krijgt u van ons online toegestuurd. U mag dan nog veranderen wat u maar wilt. Pas als u helemaal tevreden bent, starten wij met het maken van uw keuken.

Lees meer over onze werkwijze

Een keuken op maat laten bouwen in Hilversum

Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in maatwerk keukens Hilversum. Dit is echter niet het enige wat wij voor u doen. Als u het op prijs stelt, ontzorgen wij u helemaal rond het plaatsen van de nieuwe keuken. U mag de oude keuken zelf verwijderen, maar wij kunnen dit ook zeker voor u doen. Ook het nieuwe leidingwerk kan door onze ervaren monteurs worden aangelegd. Vindt u het prettig dat wij ook de wanden netjes afwerken? Laat het weten en wij zorgen ervoor.

Bekijk al onze maatwerkkeukens

Wanneer u een maatwerkkeuken zoekt in Hilversum, ontzorgen wij u graag. Wij zetten voor u de extra stappen die uw droomkeuken nodig heeft. Wij combineren vakmanschap met persoonlijk contact, om uw maatwerkkeuken te kunnen realiseren.