Keuken op maat in Geldermalsen

U wilt een keuken op maat laten bouwen in Geldermalsen en omstreken? Dan bent u bij Van De Scheur Interieurbouw aan het juiste adres. Wij gaan altijd voor de hoogst mogelijke kwaliteit. Wij maken een keuken die perfect aansluit bij uw wensen. Een uitgebreid gesprek met u vinden we daarom erg belangrijk. Uw wensen worden door ons omgezet in een helder ontwerp. Zodra u tevreden bent over het ontwerp gaan wij voor u aan de slag.

Bezoek onze showroom in Tiel voor maatwerkkeukens Geldermalsen

Wellicht heeft u nog niet alle details voor uw keuken op maat in Geldermalsen op een rijtje. Er is ook zoveel te kiezen. Denk alleen maar aan de kleur, de grepen op de kastjes, de apparatuur en het keukenblad. Inspiratie opdoen in onze kleinschalige showroom kan dan een aanrader zijn. Wij nodigen u uit om dan gelijk even een kijkje te nemen bij onze werkplaats. Hoe hoog de eisen ook zijn die u stelt aan de keuken, op ons kunt u vertrouwen. Kwaliteit en een persoonlijke aanpak staan bij ons hoog in het vaandel. We hebben ondertussen meer dan 12 jaar ervaring op het gebied van op maat gemaakte keukens. We mogen ons zeker specialist noemen.

Bekijk andere projecten en doe inspiratie op

Een keuken op maat in Geldermalsen laat u bij ons ontwerpen

Als het gaat om een keuken op maat in Geldermalsen die wordt gebouwd door Van De Scheur Interieurbouw is het ontwerp belangrijk. Wij verwerken hierin al uw wensen. Het ontwerp wordt net zo lang aangepast tot u helemaal tevreden bent. Dankzij ons moderne 3d-tekenprogramma krijgt u een zeer realistisch beeld van de te bouwen keuken. Mail of bel ons en we maken direct een afspraak voor ons eerste adviesgesprek. Dit is geheel vrijblijvend.

Lees meer over onze werkwijze

Een keuken op maat laten bouwen in Geldermalsen

Als u op zoek bent naar een keuken op maat in Geldermalsen, bent u bij ons precies op de goede plek. Weet u al welke keukenapparatuur u wilt? Wij voeren diverse merken. Wellicht heeft u een voorkeur voor Miele? Bij ons is het mogelijk. Ook merken als Diresco, Novy, Siemens en Bosch horen tot de mogelijke opties.

Lees meer over ons

Als het gaat om het laten bouwen van een nieuwe keuken op maat in Geldermalsen, dan gaat u natuurlijk niet zomaar met ieder bedrijf in zee. U wilt zeker weten dat de keuken van uw dromen gerealiseerd wordt. Wij nodigen u daarom van harte uit om binnenkort eens langs te komen bij ons in Tiel. We kunnen dan persoonlijk met elkaar kennismaken en het is voor u mogelijk om een kijkje te nemen in onze showroom. Ook de werkplaats is toegankelijk voor onze klanten.