Keuken op maat Duiven

Keuken op maat Duiven

Bent u op zoek naar een keuken die u geheel naar uw eigen wensen en behoeften kan samenstellen? Dan bent u bij Van De Scheur Interieurbouw op het goede adres. Wij maken uw keuken op maat geheel zoals u wenst. Omdat u voor een maatkeuken kiest zijn alle opstellingen mogelijk. Wij maken en monteren uw keuken op maat in Duiven en in de regio Duiven.

Maatwerk keuken Duiven in diverse soorten

Een maatwerk keuken in Duiven is verkrijgbaar in vele soorten, vormen en prijsklassen. Zo kunnen wij de keuken maken van gemelamineerd plaatmateriaal in bijvoorbeeld een houtstructuur. Maar hetzelfde model keuken kunnen wij ook maken in eiken edelfineer die op kleur gebeitst wordt. De keukens op maat hebben dezelfde uitstraling alleen is de gemelamineerde keuken voordeliger dan de eiken fineer keuken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan een adviesgesprek en wij voorzien u van het juiste advies!

Maatkeuken in Duiven met keukeneiland

De trend van het moment in een maatkeuken met eiland. Bekijk onze maatkeukens. Een keukeneiland staat niet alleen gezellig maar is ook praktisch. Ook met een keukeneiland zijn er vele mogelijkheden. Zo kunt u er voor kiezen om er alleen op te koken of te spoelen. Of u kiest voor het koken en spoelen op één eiland. En wat is er nou gezelliger als er een mooi bardeel in het eiland is verwerkt. Koken en gezellig een drankje aan de bar op één keukeneiland. Kijk ook eens naar onze diverse soorten keukenbladen of onze soorten inbouwapparatuur.