Keuken op maat Blaricum

Keuken op maat Blaricum

U wilt een keuken op maat laten bouwen in Blaricum? Graag nodigen we u dan uit voor een vrijblijvend gesprek. Vertel ons wat uw wensen zijn en wij maken een vrijblijvende schets en prijsopgave. Na het eerste gesprek krijgt u van ons een 3D-keukenontwerp. Zo ziet u heel realistisch hoe de keuken eruit komt te zien. Uiteraard verwerken we al uw wensen in dit ontwerp. Het ontwerp en de prijsopgave sturen we naar uw e-mailadres. U zit op dat moment nog nergens aan vast. Ziet u er vanaf, dan kan dat ook. Wilt u met ons verder gaan, dan nodigen wij u uit voor een volgend gesprek. Graag bespreken we dan de verdere details met u.

Kwaliteit staat voorop bij maatwerk keukens Blaricum

Wat uw wensen ook zijn voor de keuken op maat Blaricum, onze kwaliteit is altijd gegarandeerd. Komt u bij ons in Tiel langs voor een tweede gesprek? Heeft u het ontwerp nauwkeurig bekeken? Wellicht zijn er toch nog aanpassingen gewenst. Geeft u dat dan zeker aan ons door. Dit ontwerp is nog niet definitief, maar kan nog helemaal worden aangepast aan uw behoeften. Ook wijzigingen in de apparatuur behoren nog tot de mogelijkheden. Graag vernemen we tijdens dit gesprek ook welke handgrepen u wilt, wat de kleur van de keuken gaat worden, enz. Niet onbelangrijk is de levertijd. Daarin houden we rekening met uw wensen en tegelijkertijd geven we eerlijk aan wat onze mogelijkheden zijn. Zo weten we van beide kanten precies waar we aan toe zijn. Gaat u akkoord met het aangepaste en uiteindelijke ontwerp, dan sturen wij u een bevestiging van de opdracht.

Informatie over een keuken op maat laten bouwen Blaricum

Zoekt u naar keukens in Blaricum en omstreken, dan heeft u nu gevonden wat u nodig heeft. Bij Van De Scheur Interieurbouw vindt u ongetwijfeld wat u zoekt. Wij horen graag uw specifieke wensen en we maken dan voor u een globale schets. Bent u niet tevreden, dan passen we hem aan. We starten pas met het bouwen van de keuken als u uw goedkeuring geeft. Ook komen wij de keuken zelf bij u zetten. Dit doen onze eigen monteurs. Ook zij verlaten uw woning niet eerder dan wanneer u geheel tevreden bent. Een klantgerichte aanpak vinden wij heel vanzelfsprekend. Ook voor het netjes afwerken van de wanden en het leidingwerk zijn wij uw ideale partner. Heeft u nog vragen? Kijk eens op onze Facebookpagina en bezoek onze overzichtelijke website. U leest daar wie wij zijn en ook staat daar uitvoerig onze werkwijze vermeld. Uiteraard mag u ons ook altijd bellen of een e-mail sturen. Wij zullen daarop snel reageren. Of komt u een keer langs bij ons in Tiel? Graag laten we u een kijkje nemen in onze showroom. U bent van harte welkom.