Keuken op maat Betuwe

Keuken op maat Betuwe

Bent u op zoek naar een keuken op maat betuwe of in de regio van betuwe? dan bent u bij Van De Scheur Interieurbouw op het juiste adres. Wij maken uw droomkeuken geheel naar uw eigen wensen en passen al uw behoeften toe in uw droomkeuken. Als u een adviesgesprek inplanned bespreken wij in het gesprek uw wensen en gaan dit verwerken in een prachtige 3D tekening. Zo krijgt u een perfect beeld hoe de keuken er in uw woning uit komt te zien.

Maatwerk keuken Betuwe in vele prijsklassen

Bij een maatwerk keuken wordt er snel gedacht dat dit erg kostbaar is in vergelijking met een keuken uit een standaart keukenzaak. Dit is absoluut niet het geval. U heeft bij ons de keuze uit diverse materialen.  De keuze van uw materiaal, apparatuur en keukenblad bepaalt de prijs. Uiteraard kunt u dit zo gek maken zoals u zelf wilt. U heeft bij ons de keuze uit diverse gerenomeerde merken zoals Miele, Siemens, Bosch, Dekton en Silestone. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen voor uw maatwerk keuken? Plan dan vrijblijvend een adviesgesprek.

Maatkeuken met hoogwaardig keukenblad

Een hoogwaardig keukenblad maakt u maatkeuken betuwe compleet. Wilt u een compociet werkblad, keramiek werkblad of juist een rvs werkblad? Alles is mogelijk bij Van De Scheur Interieurbouw. Wij voeren de merken van onder andere Dekton, Silestone, Neolith en Diresco. Deze merken leveren hoogwaardige werkbladen van topkwaliteit. De keukenbladen zijn leverbaar met verschillende afwerkingen. U krijgt tot wel 25 jaar garantie op de compociet werkbladen van Silestone. Maakt uw maatwerk keuken Betuwe helemaal compleet met een prachtwerk werkblad van bovenstaande merken!