Houten keukens op maat

Houten keukens op maat

Houten keukens op maat: voor een warme, huiselijke en authentieke sfeer. In steeds meer huizen verschijnen ze: houten keukens op maat. Het is niet voor niks dat dit type keuken in opkomst is. Het is authentiek, warm en huiselijk en geeft zodoende genoeg reden om voor een dergelijk exemplaar te gaan. Van De Scheur Interieurbouw levert met plezier de mooiste houten keukens op maat, helemaal op uw wensen afgestemd. Heeft u liever een combinatie van hout en een andere stijl, zoals modern of landelijk? Wij helpen u graag met het ontdekken en ontwerpen van uw droomkeuken.

Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het maken van interieurs op maat. Zo kunt u bij ons terecht voor uw keuken op maat, garderobekast op maat, tv meubel op maat, eiken en pvc vloeren en nog veel meer. Wij verzorgen uw complete interieur.

Houten keukens op maat die uw dromen doen uitkomen

Omdat wij van begin tot eind bij het proces van houten maatwerk keukens betrokken zijn is bij ons veel mogelijk. Zo kunt u voor de gekste kleuren kiezen, omdat wij deze mengen in onze eigen spuiterij. Daarnaast maken wij de handgemaakte keukens in onze eigen werkplaats en is over ieder detail te praten. Zo stellen wij uw wensen volledig centraal en komt de keuken tot leven die u in gedachten heeft. Aan de hand van een 3D-keukenontwerp beslist u of wij tot het gewenste resultaat kunnen komen.

Een keuken op maat? Wordt van begin tot eind bij het proces betrokken

Vervolgens gaan we aan de slag. Vanaf de voorbereidende fase zijn we nauw bij het hele proces betrokken. Een vakkundige meubelmaker zorgt dat uw keuken precies zoals beloofd wordt afgeleverd. Bij oplevering zorgen wij voor een uitgebreide controle en uiteraard zijn wij ook daarna, mocht dit nodig zijn, bereikbaar. Houten keukens op maat laten maken is een waar feestje, waar u bij ons van begin tot eind bij betrokken bent. Komt u inspiratie opdoen in onze showroom in Tiel? We verwelkomen u graag en laten u zien wat mogelijk is.

Een exclusief ontwerp van uw maatwerk keuken of interieur.