Over ons

rinie_van_de_scheur_w400

Wij zijn Rinie van de Scheur en medewerkers. Al zo’n tien jaar ontwerpen én maken wij in het Betuwse Lienden woon- en winkelinterieurs.

Bij Van de Scheur Interieurbouw draait alles om maatwerk. Daarmee bedoelen we niet alleen de maatvoering van de producten die we vervaardigen, maar ook de persoonlijke aanpak voor al onze klanten. Niet voor niets weten zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers ons al jaren te vinden en maken ook interieurarchitecten veelvuldig gebruik van onze maatwerk oplossingen.
Samen bespreken we wat u mooi vindt en aan welke praktische eigenschappen het meubel of interieur moet voldoen. We maken een gedetailleerd ontwerp en gaan vervolgens aan de slag in onze moderne werkplaats. Hier maken we uw meubel, keuken of interieur helemaal op maat en zorgen voor een perfecte afwerking in de door u gekozen kleur.
Wist u dat wij inbouwkasten en en-suitedeuren bij u thuis schilderen en aflakken voor het mooiste resultaat? En dat u ons ook kunt inschakelen voor de sloop van uw oude keuken, de aanleg van leidingwerk en de wandafwerking (stucen, saus- en schilderwerk)? Dat is nog eens ontzorgd worden!

Maak eens een afspraak om uw wensen te bespreken. Er is meer mogelijk dan u denkt!

Afspraak maken

Onze moderne werkplaats

 • Kantenaanlijmmachine

  Voor een perfecte afwerking van zaagkanten gebruiken we onze Hebrock kantenaanlijmmachine. Met onze nieuwe, hypermoderne Hebrock kantenaanlijmmachine werken we zaagkanten strak en netjes af. De machine kan o.a. worden gebruikt voor massief hout, HPL platen en MDF platen. Efficiënt en tot op de millimeter nauwkeurig!

 • Boormachine

  Volautomatisch – en dus tot op de millimeter nauwkeurig – maken we gaten en sleuven voor o.a. scharnieren en de inrichting van (keuken)kasten. Eén van onze laatste aanwinsten is een state of the art CNC boormachine: de Robland BM 3000. Een computergestuurde machine die de binnenwanden van een meubel of keukencorpus volautomatisch voorziet van gaten en groeven voor bijvoorbeeld schappendragers.

 • Formaatzaag

  Zelfs de lastigste schuine kanten zagen we perfect op maat met onze elektrisch bedienbare formaatzaag. Snel, gemakkelijk en nauwkeurig: met onze luxe Altendorf formaatzaag zagen we geen millimeter teveel of te weinig. Lengte, breedte en verstekhoek zijn automatisch instelbaar. Preciezer dan handmatig werk ooit kan zijn!

 • De werkplaats

  In onze werkplaats combineren we de kennis en kunde van onze medewerkers met de modernste, meest precieze machines. Onze werkplaats is van alle gemakken voorzien om meubels en keukens perfect op maat te maken en strak af te werken. Naast onze nieuwste aanwinsten – de kantenaanlijmmachine, boormachine en formaatzaag – beschikken we ook over een vlak- en vandiktebank en spuitcabine.

Duurzaamheid

 • 1.

  Hout: PEFC en FSC

  Wij werken alleen met het allerbeste duurzame hout, zoals FSC- en PEFC-gecertificeerd hout.
  Bij deze keurmerken staat duurzaam bosbeheer centraal en wordt rekening gehouden met sociale, economische en milieu-aspecten. Zo weten wij – en u – zeker dat ons hout ‘deugt’!
 • 2.

  Onze verf en lak

  Zowel in onze moderne spuitcabine als bij het handmatig schilderen en aflakken maken wij gebruik van watergedragen lak. Vriendelijker voor het milieu dan de solventgedragen varianten!
 • 3.

  Erkend leerbedrijf

  Van de Scheur Interieurbouw is een erkend leerbedrijf. Dit betekent dat mbo-studenten bij ons een goede en veilige werkplek vinden voor hun beroepspraktijkvorming. Wij hebben hiervoor alle faciliteiten en kennis in huis.