Zwarte eikenhouten keuken op maat

Bent u op zoek naar een zwarte eiken houten keuken? Dan bent u bij Van De Scheur Keukens & Interieurs aan het goede adres. Wij zijn specialist op het gebied van exclusieve keukens op maat en laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn. Wij nemen u daarom mee in deze prachtige, moderne keuken.

Zwarte, eikenhouten keuken op maat

Deze moderne keuken op maat is gemaakt van eiken edelfineer. Het eiken edelgefineerde mdf is op kleur gebeitst in een mooie zwarte matte kleur. Het interieur van deze keuken is gemaakt van Egger unidecor plaatmateriaal. Egger heeft een uitgebreid assortiment unidecor platen in allerlei kleuren. Er is gebruik gemaakt van moderne inbouwapparatuur zoals een Siemens bakoven en een Siemens combi stoomoven. Ook heeft deze maatkeuken de Quooker Square 3-1 kraan. Om uw flessen wijn goed te behouden is er een luxe Liebherr wijnklimaatkast ingebouwd. In deze wijnkast kunnen 33 flessen wijn bewaard worden. Om de perfecte drinktemperatuur te krijgen heeft deze wijnkast 2 regelbare zones. Kortom deze zwarte greeploze keuken is voorzien van veel luxe.

Bekijk onze maatwerk keukens

Specificaties van deze maatwerkkeuken

  • Eiken edelfineer
  • Greeploos uitgevoerd
  • Op kleur gebeitst,  afgespoten in een matte 2-componenten lak
  • Unidecor interieur
  • Luxe inbouwappartuur
  • Composiet werkblad
  • Eiland voorzien van zitbar

Laat u inspireren door onze projecten

Diverse stijlen eiken houten maatkeukens

Met eikenhout kunnen vele verschillende stijlen keukens gemaakt worden. Vaak wordt er gedacht aan een landelijke maatkeuken als we het hebben over eiken hout. Maar eiken houtfineer is wordt momenteel erg vaak verwerkt in moderne keukens. Er kan een combinatie gemaakt worden met eiken fineer fronten met bijvoorbeeld wit afgespoten staanders. Ook worden er moderne keukens geheel gemaakt van eiken edelfineer. De trend van nu is een mooie strakke eiken fineer keuken in een donkere kleur. Bij Van de Scheur Interieurbouw kunt u uw kleur zelf bepalen. Wij hebben een eigen spuiterij waar wij alle kleuren kunnen maken zoals u wilt. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

Lees meer over ons maatwerk

Wanneer u interesse heeft in een zwarte, eikenhouten keuken op maat, dan nodigen wij u van harte uit om langs te komen in onze showroom. Boek een uw afspraak en bespreek met ons uw wensen voor uw maatwerkkeuken.