Nieuwe keuken op maat

Nieuwe keuken op maat

Van De Scheur Interieurbouw is al jaren gespecialiseerd in het maken van interieurs op maat. Zo kunt u bij ons terecht voor uw keuken op maat, garderobekast op maat, tv meubel op maat, eiken en pvc vloeren en nog veel meer. Wij verzorgen uw complete interieur.

Wilt u een nieuwe keuken op maat?

In een nieuwe keuken op maat kunt u al uw wensen verwezenlijken. Bij Van De Scheur Interieurbouw luisteren we goed naar u, zodat we uw ideale keuken voor u kunnen maken. Wij hebben ruime ervaring in het op maat maken van keukens. Al meer dan 12,5 jaar maken wij de mooiste maatkeukens. Dat doen we uiterst precies en met gebruik van hoogwaardige materialen. Samen met u stellen we een unieke keuken samen, die aan al uw behoeften voldoet. Wij maken keukens in allerlei verschillende stijlen. Wilt u een nieuwe keuken op maat in een landelijke of juist moderne stijl? Het is allemaal mogelijk. Ook houten keukens en greeploze keukens maken we graag voor u.

Uw ideale nieuwe keuken op maat gemaakt

Het kiezen van een nieuwe maatwerk keuken is een ervaring op zich. Daarom helpen we u bij Van De Scheur Interieurbouw om uw ideale keuken samen te stellen. Samen met u inventariseren we uw wensen en mogelijkheden. Die zetten we om in een 3D-visualisatie. Zo krijgt u een reëel beeld van uw nieuwe keuken. Iedere keuken is uniek. Daarom heeft u bij ons keuze uit verschillende stijlen en soorten materialen. Van De Scheur Interieurbouw heeft een eigen spuiterij. U kunt uw keuken dus altijd laten spuiten in de kleur, die u het mooist vindt.

Service en kwaliteit

Een persoonlijke benadering vinden wij erg belangrijk. Daarom verlenen we service in de breedste zin van het woord. We maken niet alleen uw keuken op maat, maar zorgen ook voor de rest. Zo werken wij bijvoorbeeld het plafond en de wanden voor u af. Daarnaast verzorgen wij, als dat nodig is, het schilderwerk voor u. Wilt u een nieuwe keuken op maat laten maken? Kom dan eens langs in onze showroom in Tiel om inspiratie op te doen. Wij vertellen u graag over de vele mogelijkheden om uw eigen maatkeuken samen te stellen.