Keukendesign

Keukendesign

Het keukendesign is bij Van De Scheur Interieurbouw het proces van het ontwerpen en creëren van een functionele en esthetisch aantrekkelijke keuken. Dit omvat de keuze van materialen, kleuren, verlichting, indeling en apparatuur om een ​​keuken te maken die zowel praktisch als mooi is. Bij Van De Scheur Interieurbouw houdt een keukendesign rekening met de beschikbare ruimte, met uw behoeften en levensstijl en de algemene esthetiek van de woning.

Uw keukendesign begint hier

Voor u begint de reis met het opdoen van goede inspiratie. Daarom ontmoeten wij u graag in onze showroom te Tiel waar u alle soorten maatwerk keukens en diverse soorten materialen kunt zien en voelen. Tijdens ons eerste gesprek worden de wensen en mogelijkheden besproken en wordt er op basis daarvan een globale schets of plattegrond gemaakt.

Vervolgens gaan wij aan de slag om een mooi 3D-keukenontwerp te maken waardoor u een realistisch beeld krijgt van uw nieuwe keuken en hoe deze in uw woning eruit komt te zien. In het tweede gesprek gaan wij de verdere details van de keuken bespreken. Misschien zijn er nog aanpassingen in het ontwerp of moeten er nog wijzigingen in de apparatuur plaats vinden. Wanneer de overeenkomst is gesloten gaan wij het project voorbereiden. Omdat onze werkplaats, kantoor en showroom zich op één dezelfde locatie bevinden kunnen wij de productie via korte lijnen laten verlopen. Als het meubel klaar staat voor montage wordt er contact met u opgenomen voor het plaatsen van uw maatwerk keuken. Bij Van de Scheur Interieurbouw streven we naar de hoogste haalbare kwaliteit. Bij de oplevering wordt dan ook alles kritisch gecontroleerd en wordt er met u besproken of alles goed functioneert.

Van De Scheur Interieurbouw

Bij Van de Scheur Interieurbouw draait alles om maatwerk. Daarmee bedoelen we niet alleen de maatvoering van de producten die we vervaardigen, maar ook de persoonlijke aanpak voor al onze klanten. Niet voor niets weten zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers ons al jaren te vinden en maken ook interieurarchitecten veelvuldig gebruik van onze maatwerk oplossingen.

Sinds 2021 hebben wij een prachtige showroom die gevestigd is op de Stephensonstraat 25 in Tiel. Hier hebben wij diverse keukens en maatwerk meubels opgesteld staan. Benieuwd? De koffie staat voor u klaar! Neem contact op.