Keuken op maat

Keuken op maat

Van de Scheur interieurbouw is al jaren gespecialiseerd in het maken van interieurs op maat. Zo kunt u bij ons terecht voor uw keuken op maat, garderobekast op maat, tv meubel op maat, eiken en pvc vloeren en nog veel meer. Wij verzorgen uw complete interieur.

Een keuken op maat is een droom die uitkomt

Bent u op zoek naar een exclusieve keuken op maat die voldoet aan al uw wensen en behoeften? Bij een op maat gemaakte keuken bedoelen wij ook echt op maat gemaakt. Iedere kast wordt tot de millimeter nauwkeurig gemaakt. Een exclusieve keuken wordt gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn voorzien van de nieuwe technische snufjes. De afwerking van de exclusieve keukens zijn erg hoog. Dit komt ook omdat al onze keukens met de hand gemaakt worden. Al onze handgemaakte keukens zijn van erg goede kwaliteit en hebben luxe uitstraling. Top kwaliteit en goede service staat bij ons hoog in het vaandel.

Van De Scheur Interieurbouw: specialist in uw keuken op maat

Van De Scheur Interieurbouw is niet voor niks als 12,5 jaar specialist in keukens op maat. Wij leveren keukens in diverse stijlen: van modern tot landelijk en van hout tot greeploos. Heeft u liever een combinatie hiervan? Ook dat is geen probleem. Een keuken op maat moet immers volledig aan uw ideaalbeeld voldoen. Via ons moderne tekenprogramma zijn wij in staat u een 3D-keukenontwerp voor te zetten en maakt u op basis daarvan een weloverwogen keuze: is dit mijn nieuwe keuken? Het traject dat u met ons doorloopt is uitgebreid en persoonlijk.

Wij nemen alles uit handen en leveren professioneel werk

Alles gaat in overleg met u. Wilt u inspiratie opdoen? Dat kan in onze showroom in Tiel. Hier zijn ook onze werkplaats en spuiterij gevestigd. Doordat wij dergelijke korte lijnen hebben gaat overleg gesmeerd en kunnen wij uw keuken op maat precies afleveren zoals u in gedachten hebt. We gaan grondig te werk om het perfecte resultaat af te leveren. Doordat onze keukens handgemaakt zijn kunnen wij alles van u overnemen en dragen wij, zo nodig, zorg voor leidingwerk, stukadoren en schilderwerk. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op.