Keuken op maat Utrecht

Van De Scheur Interieurbouw ontwerpt en produceert keukens op maat. Door middel van een adviesgesprek bepalen wij uw wensen en behoeften. Op basis hiervan ontwerpen wij door middel van ons moderne 3D teken programma uw maatkeuken. Met deze 3D impressie krijgt u een realistisch beeld van hoe uw droomkeuken er in uw woning uit komt te zien. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Plan dan vrijblijvend een adviesgesprek.

Waar koopt u een keuken op maat in Utrecht?

Een nieuw huis, daar hoort ook een nieuwe keuken in Utrecht bij. Het uitzoeken van de keuken en de badkamer is vaak één van de leukste dingen die u doet als u gaat verhuizen. Voor de keuken kunt u terecht bij Van De Scheur Interieurbouw in Tiel. Wij heten u graag welkom in onze showroom waar u verschillende stijlen van keukens kunt bekijken. Als u al een idee heeft hoe uw keuken moet worden dan kunt u zich op die stijl richten, maar als dat nog niet het geval is kunt u op uw gemak verschillende keukens in Utrecht vergelijken om tot een goede keuze te komen. Wij bieden zowel moderne en strak vormgegeven keukens als landelijke keukens met een warme en gezellige uitstraling. Uw keuken in Utrecht wordt hoe dan ook helemaal naar wens, want wij maken deze op maat voor u.

Bekijk onze maatwerk keukens

Keuken op maat Utrecht voorzien van luxe inbouwapparatuur

Deze prachtige maatkeuken is gemaakt van eiken edelfineer. Het edelfineer is op kleur gebeitst en afgespoten in een zijde glans 2-componenten lak. Er is gebruik gemaakt van hoogwaardig inbouwapparatuur van de merken Siemens en Novy. Onder andere zit er een combi oven, stoomoven, koffiemachine, koelkast, vriezer, vaatwasser, Quooker Cube en Inductie kookplaat met geintergreerde afzuiging. De Quooker Cube is één nieuwste inovaties. Met deze Quooker heeft u koud, warm, kokend, bruisend en gefilterd water. De kraan die alles kan! Alle Siemens apparatuur is van de Siemens studio line dit heeft het voordeel dat alle apparaten dezelfde uitstraling hebben. De Novy panorama inductie kookplaat is voorzien van een geïntegreerd afzuigsysteem.

Lees meer over ons maatwerk

Een keuken op maat in Utrecht koopt u natuurlijk bij de vakman

Een mooie keuken op maat in Utrecht laten maken is één ding. Maar die moet natuurlijk ook nog geplaatst worden. Voor professionele keukenbouw in Utrecht bent u bij Van De Scheur Interieurbouw aan het juiste adres. Samen met u wordt er een tekening gemaakt van hoe de keuken er uit gaat zien zodat u hier vooraf al een duidelijk idee van heeft. Keukens zijn er voor ieder budget, dus ook als u wat minder te besteden heeft, kunt u heel goed slagen. Bedenk dat een lening voor een keuken in de vorm van een hypotheek op het huis kan, zodat u de rente kunt aftrekken van de inkomstenbelasting.

Lees meer over onze werkwijze

Het perfecte werkblad op uw maatkeuken

Een keuken op maat is niet compleet met het perfecte werkblad. Bij uwmaatkeuken vindt u onder andere composiet werkbladen van het merk Silestone by Cosentino en Diresco. Maar u vind u werkbladen van het merk Dekton en Neolith. Ieder werkblad heeft zo zijn eigen kenmerken. Maar ook vind u bij ons speciale op maat gemaakte werkbladen van Rvs of marmer. Bent u benieuwd? Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Neem contact op

Wilt u niet langer wachten met het uitzoeken van uw keuken op maat in Utrecht? Maak dan snel een afspraak voor een bezoek aan de showroom van Van De Scheur Interieurbouw in Tiel. Natuurlijk kunt u ook zonder afspraak langskomen, maar als wij weten dat u komt kan een adviseur tijd voor u vrijmaken en kunnen wij u optimaal van dienst zijn. Een keuken laten bouwen in Utrecht kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Wij hebben in de ruim 12,5 jaar dat ons bedrijf bestaat een schat aan ervaring opgedaan. Wij zullen er dan ook alles aan doen om uw nieuwe keuken in Utrecht perfect te installeren.