Keuken op maat in Ede

Als u een keuken op maat wilt laten bouwen in Ede en omstreken, komt daar heel wat bij kijken. Een goede voorbereiding is het halve werk. Maakt u vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek?

Bekijk ons uitgebreide assortiment

Ons bedrijf is gevestigd in Tiel en daar ontvangen wij u graag. We inventariseren uw wensen omtrent de nieuwe keuken. Ook de keukenapparatuur komt hierbij aan bod. Ons assortiment is zeer uitgebreid, dus er is keus genoeg. Voor elk wat wils. Heeft u een uitgesproken voorkeur voor Miele? Uiteraard voeren wij dit merk. Ook voor onder meer Bosch en Siemens kunt u bij ons terecht.

Bekijk onze projecten

Welkom in onze showroom in Tiel voor keukens in Ede en omstreken

Inspiratie is dus het eerste begin van uw nieuwe keuken in Ede. Hoe komt u aan goede inspiratie? U zou een aantal woontijdschriften of keukenbladen door kunnen bladeren. Online zijn veel mooie keukens te vinden. U kunt overleggen met vrienden en familie. Ook is het mogelijk om inspiratie op te doen in onze kleinschalige showroom in Tiel. Wij zijn gevestigd in de Betuwe, dus niet al te ver bij Ede vandaan. Kom gerust eens langs en bekijk en voel onze maatwerk keukens en ander materiaal. Vindt u het interessant, loop dan ook even door naar onze werkplaats.

Bezoek onze showroom

Kom langs voor het bespreken van maatwerkkeukens Ede

Een keuken op maat in Ede en omstreken laat u maken in onze werkplaats. Wij bespreken tijdens een eerste gesprek ook de voorlopige keuze van het keukenblad. Ook dan is er keus in overvloed. Gaat u voor keramiek, RVs of Composiet? Ook Hi-macs is een goede optie. Als u twijfelt mag u uiteraard rekenen op deskundig advies. Een van onze medewerkers vertelt u graag over de diverse voor- en nadelen. We zijn al ruim 12 jaar specialist op het gebied van keukenbouw op maat. Ook de verschillende materialen kennen voor onze vakmensen geen geheimen.

Bekijk al onze maatwerkkeukens

Een keuken op maat laten bouwen in Ede

Bij onze maatwerk keukens Ede mag u vertrouwen op een uitstekende kwaliteit. Bent u benieuwd naar onze prijzen? Als wij na een eerste gesprek uw wensen helder hebben, maken we een mooi 3D-ontwerp. Tegelijkertijd ontvangt u van ons, op basis van de besproken wensen, een passende prijsopgave. We sturen deze, samen met het ontwerp, via de e-mail naar u toe. Dit alles is nog steeds geheel vrijblijvend. Wilt u verder met ons, dan zien we u graag nogmaals terug in Tiel. Tijdens een tweede gesprek bespreken we de verdere details.

Lees meer over onze werkwijze

Heeft u interesse in een maatwerkkeuken in Ede? Wij staan voor u klaar om al uw wensen te bespreken. Op persoonlijke wijze stellen we samen met u uw droomkeuken samen.