Keuken op maat Bussum

Keuken op maat Bussum

U wilt een keuken op maat laten bouwen in Bussum en omstreken? Dan bent u bij Van de Scheur Interieurbouw aan het juiste adres. Wij maken alleen keukens van de hoogste kwaliteit. We doen dit in onze eigen werkplaats in Tiel. Graag vernemen we uw wensen. De keuken wordt dan door ons geheel voor u op maat gemaakt. Ook de kleur komt er exact uit te zien zoals u dat wilt. Dit gebeurt in onze eigen spuiterij. Zo kunnen we altijd de hoogst mogelijke kwaliteit garanderen. U zoekt de kleur uit en zowel de zichtzijden als de fronten worden in deze kleur gebeitst of gespoten.

2-Componenten lakken bij maatwerk keukens Bussum

Om de keuken op maat Bussum exact de juiste kleur te geven, maken we gebruik van hoogwaardige 2-componenten lakken. Een mooi eindresultaat is hierdoor gegarandeerd. Met minder zijn wij dan ook niet tevreden. Het spuiten of beitsen van de keuken is een van de laatste werkzaamheden die we verrichten. Daarna komt alleen nog de montage.

Veel mogelijk bij onze maatkeukens Bussum

Bestelt u uw keuken in Bussum en omstreken bij Van De Scheur Interieurbouw, dan heeft u veel keus. Vraag een vrijblijvend en gratis adviesgesprek aan en we bespreken uw specifieke wensen. Welke keukenopstelling heeft uw voorkeur? Wij maken daarna een globale schets voor u. Vervolgens bepaalt u welke keukenapparaten u wilt. Wij hebben diverse bekende en onbekendere merken in ons assortiment. Als u ook het keukenblad heeft bepaald, maken wij een op maat gesneden offerte.

De keuken op maat laten bouwen Bussum

Voor maatwerk keukens Bussum moet u bij Van de Scheur Interieurbouw zijn. Het gehele traject is van A tot Z bij ons in goede handen. We komen ook bij u thuis langs om alles nauwkeurig in te meten. Als het tijd is voor montage, nemen we contact met u op. De keuken wordt geplaatst door onze eigen monteurs. Alleen op die manier kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit garanderen. Onze monteurs zijn professioneel, ervaren en vakkundig. Na de oplevering controleren we alles nauwkeurig. Graag zien we dat u ook helemaal tevreden bent. Pas als dat het geval is, nemen wij afscheid van u. Treden er op een later moment toch nog onverwachts problemen op, dan staan wij zeker voor u klaar. Voor een exclusieve maatkeuken bent u bij ons op de beste plek.