Keuken op maat Arnhem

Keuken op maat Arnhem

Zoekt u de keuken op maat in de regio Arnhem? Wanneer u voor een maatwerk keuken kiest van Van De Scheur Interieurbouw is alles mogelijk. Wij creëren geheel naar uw wensen en behoeften uw droomkeuken samen. Doormiddel van ons moderne 3D tekenprogramma ontwerpen we uw keuken en is deze te bewonderen in jullie huis. Zo krijgt u een perfect en realistisch  beeld van hoe de keuken op maat er uit komt te in jullie woning.

Maatwerk keuken Arnhem voorzien van inbouwapparatuur

Een maatwerk keuken is niet af zonder perfect passende inbouwapparatuur. Samen zoeken wij passend keukenapparatuur uit die geheel voldoet naar uw wensen. U vind bij ons keukenapparatuur van de merken Siemens, Bosch, Miele, Bora, Gaggenau, Quooker en nog veel meer. Wij zijn bekend met de nieuwste inovaties en trends. Kortom een maatwerk keuken voorzien van de keukenapparatuur die bij uw wensen past vind u bij Van De Scheur Interieurbouw Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan een adviesgesprek in en wij voorzien u van alle informatie.

Maatkeuken met hoogwaardig keukenblad

Een composiet werkblad of toch liever een keramiek werkblad? Geen probleem bij ons vind u keukenbladen in alle soorten en maten. Bent u op zoek naar een speciaal werkblad van bijvoorbeeld rvs of hi-macs? Ook dit kunnen wij voor u verwerken in uw maatkeuken. De merken Silestone en Diresco leveren prachtige composiet werkbladen van erg goede kwaliteit. De merken Dekton en Neolith leveren schitterende werkbladen van keramiek. Benieuwd naar de voor en nadelen van composiet of keramiek? Neem vrijblijvend contact met ons op.