Keuken Kesteren

Keuken Kesteren

Bent u op zoek naar een kwalitatief goede keuken in Kesteren? Kom dan eens kijken in de showroom van Van De Scheur Interieurbouw. Wij zijn al ruim 12,5 jaar gespecialiseerd in het maken van keukens op maat. Iedere keuken word geheel naar uw eigen wensen en behoeften ontworpen en gemaakt. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Plan hier uw adviesgesprek.

Keuken Kesteren in diverse stijlen

Er zijn vele verschillende stijlen keukens. Welke stijl past het beste bij u? Een landelijk stijl of juist een moderne stijl? Bij Van De Scheur Interieurbouw maken wij uw droomkeuken op maat geheel in uw eigen stijl.

Keukenapparatuur heeft ook een belangrijke invloed op de uitstraling van uw keuken. Wilt u een landelijke keuken dan is het prachtig om een mooi boretti fornuis te verwerken. Bent u meer van de moderne keukens dan is het erg mooi om bijvoorbeeld de greeploze keukenapparatuur van Gaggenau te verwerken. Zo heeft iedere keukenstijl zijn eigen apparatuur.

Keukenbladen voor uw keuken Kesteren

Van De Scheur Interieurbouw biedt u een breed scala in keukenbladen aan. De keukenbladen bestaan uit diverse soorten en kwaliteiten. U vindt bij ons de volgende merken. Dekton, Silestone, Diresco, Neolith, Fenix en Marazzi.

Keramiek of juist composiet?
De grote voordelen van keramiek zijn, erg krasbestendig en hittebestendig u kunt met een gerust hart een hete pan op uw keramiek blad zetten. De voordelen van composiet zijn, een hoge dichtheid hierdoor kunnen bacteriën etc. niet indringen. Hygiënisch is dan ook direct het grootste voordeel van composiet. Benieuwd naar ons assortiment?