Interieurbouw

Interieurbouw

Interieurbouw waar op alle details is gelet en alle kleur perfect op elkaar afgestemd zijn? Bij van de Scheur Interieur ontwerpen en maken wij alle soorten maatwerk keukens zoals moderne keukens, houten keukens, greeploze keukens en exclusieve keukens. Ook maatwerk interieur zoals kledingkasten op maat, tv meubels, wandkasten en badmeubels behoren tot de mogelijkheden.
Al ons maatwerk wordt gemaakt in onze eigen werkplaats door onze eigen vakmensen. Perfectie tot in detail!

Soorten keukens

Strakke lijnen, greeploos en een gladde afwerking. Zo kenmerkt zich een moderne keuken. Wilt u rust en symmetrie creeëren? Dan past een moderne keuken op maat perfect in uw plaatje! Alle keukens worden gemaakt van hoogwaardige materielen en met precisie.

Bent u op zoek naar een houten maatkeuken? Bij Van der Scheur Interieurbouw heeft u een enorme keuze uit vele verschillende houtsoorten. Zo kan uw droomkeuken bijvoorbeeld gemaakt worden van eiken fineer maar ook van berken, noten of teak fineer.

Een greeploze keuken is een trend die zich de afgelopen jaren enorm heeft ontwikkeld. Een greeploze keuken op maat biedt naast de gemakken ook een moderne en rustige uitstraling.

Een maatwerk landelijke keuken kunt u herkennen door de sierlijke lijnen en nostalgische uitstraling. U kunt eindeloos combinaties maken in kleuren, opstellingen en materialen.

Maatwerk interieur

Van De Scheur Interieurbouw is al jaren gespecialiseerd in het maken van interieurs op maat. Zo kunt u bij ons terecht voor uw keuken op maat, garderobekast op maat, tv meubel op maat, eiken en pvc vloeren en nog veel meer. Wij verzorgen uw complete interieur.

Al onze kledingkasten worden tot op de millimeter nauwkeurig gemaakt en gemonteerd. Er zijn veel verschillende soorten kasten op maat. Naar wat voor een kast bent u op zoek?
In onze werkplaats worden alle meubels op maat met de hand gemaakt door onze vakmensen.

Ook voor een bedrijfsinterieur kunt u bij ons terecht. Een goed bedrijfs- of winkelinterieur is belangrijk voor de uitstraling voor jou bedrijf. Wij ontwerpen het perfecte bedrijfs- of winkelinterieur wat voldoet aan uw eisen. Bij ons zijn er talloze combinaties in materialen mogelijk.

Over ons

Door middel van onze complete werkplaats met deels geautomatiseerde machines maken wij de keuken op maat geheel naar uw eigen wensen! Bij ons staan persoonlijke aanpak, kwaliteit en service hoog in het vaandel. Wij ontwerpen uw maatwerk keuken geheel naar uw eigen ideeën en behoeften.