Inductie Kookplaten

Inductie kookplaten bestaan in allerlei verschillende soorten en maten. Heeft u veel of wat minder ruimte nodig? De kookplaten zijn leverbaar  van 30 tot 90 cm breed. De eigentijdse inductiekookplaten hebben een breed scala aan hypermoderne functies en zijn voorzien van alle hedendaagse gemakken. Het voordeel van een inductie kookplaat is dat het direct warmte genereert en wanneer u de kookplaat uit schakelt de warmte ook direct verdwijnt. Met een inductie kookplaat maakt u uw favoriete gerecht gemakkelijk en snel klaar.

Één van de nieuwste innovaties op gebied van keukenapparatuur is de kookplaat met afzuiging. Geen afzuiging meer boven uw hoofd maar een praktische 2-in-1 kookplaat. Een groot voordeel van deze kookplaten is dat de geïntegreerde afzuiger er zorg voor draagt, dat er geen nare luchtjes meer in de keuken blijven hangen. Nog een groot voordeel is dat u flexibeler bent met het bepalen van de plaats waar de kookplaat met afzuiging moet komen. Dit kan nu bijvoorbeeld ook voor een raam, doordat u geen rekening meer hoeft te houden met een losse afzuigkap.

RUIM ASSORTIMENT

Van De Scheur Interieurbouw biedt u een ruim assortiment kookplaten van diverse merken aan. Wij leveren onder andere Siemens, Bora, Miele, Novy en Bosch. Kortom bent u op zoek naar een kookplaat die voorzien is van alle hedendaagse gemakken? Kies dan voor een kookplaat met afzuiging.

GAS KOOKPLATEN

Koken als een professional doet u op één van onze kookplaten op gas. Ontsteek en bak uw overheerlijke maaltijd in volste vertrouwen! Kies bijvoorbeeld voor de gas op glas kookplaten van onder andere het merk Siemens of Bosch. Eenvoudig schoon te maken en van alle gemakken voorzien.

Een prachtige ontwikkeling op gebied van design is PITT Coocking. Dit zijn losse kookpitten die in uw favoriete aanrechtblad geplaatst worden. Van stoer beton tot stijlvol marmer. De collectie van PITT Coocking bestaat uit wel 20 verschillende modellen. Met deze krachtige geïntegreerde gaspitten creëert u een unieke uitstraling!