Handgemaakte keukens

Handgemaakte keukens

Ontdek de charme van een handgemaakte keuken. Een handgemaakte keuken kan geheel naar wens worden samengesteld.
En daar zijn we bij Van De Scheur Keukens & Interieurs dan ook erg goed in. Al meer dan 12,5 jaar verzorgen wij schitterende keukens op maat. Daarbij gaan we uit van de vragen en behoeften van onze klant. Wij luisteren goed naar u. Zo kunnen we uw wensen toepassen in uw handgemaakte keuken. Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop. Daarnaast bieden we u uiteraard een uitstekende service. Samen zorgen we voor een handgemaakte keuken van topkwaliteit!

Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het maken van interieurs op maat. Zo kunt u bij ons terecht voor uw keuken op maat, garderobekast op maat, tv meubel op maat, eiken en pvc vloeren en nog veel meer. Wij verzorgen uw complete interieur.

Hoe komt een handgemaakte keuken tot stand?

Wilt u inspiratie opdoen voor uw nieuwe keuken? In onze showroom in Tiel laten we u graag een greep uit de vele mogelijkheden zien. Vergelijk verschillende stijlen en materialen met elkaar. En vergeet ook zeker niet om even in de werkplaats te kijken. Vervolgens bespreken we wat uw wensen zijn en maken we een schets van uw ideale opstelling. Die wordt vervolgens omgezet in een 3D-ontwerp. Zo krijgt u een realistisch beeld van uw handgemaakte keuken op maat. De maten worden nauwkeurig opgenomen, zodat de keuken exact op maat gemaakt kan worden.

Een maatwerkkeuken zonder zorgen

Een maatwerk handgemaakte keuken is een investering waar u jarenlang plezier van heeft. Wilt u een houten keuken, een landelijke keuken of een moderne handgemaakte keuken? Het is allemaal mogelijk. U heeft een ruime keuze uit verschillende soorten materialen. Bovendien kunnen wij in onze eigen spuiterij iedere kleur maken, die u maar wilt. Wij vinden een goede service erg belangrijk. Ook het verzorgen van het leidingwerk of het afwerken van de wand en het plafond behoren daarom tot de mogelijkheden. Bij Van De Scheur Keukens & Interieurs geven wij u graag deskundig advies. Ontdek de charme van een handgemaakte keuken. Wij vertellen u graag alles over een keuken op maat.

Service en kwaliteit

Een persoonlijke benadering vinden wij erg belangrijk. Daarom verlenen we service in de breedste zin van het woord. We maken niet alleen uw keuken op maat, maar zorgen ook voor de rest. Zo werken wij bijvoorbeeld het plafond en de wanden voor u af. Daarnaast verzorgen wij, als dat nodig is, het schilderwerk voor u. Wilt u een nieuwe keuken op maat laten maken? Kom dan eens langs in onze showroom in Tiel om inspiratie op te doen. Wij vertellen u graag over de vele mogelijkheden om uw eigen maatkeuken samen te stellen.