Handgemaakte keukens

Ontdek de charme van een handgemaakte keuken. Een handgemaakte keuken kan geheel naar wens worden samengesteld.
En daar zijn we bij Van De Scheur Keukens & Interieurs dan ook erg goed in.

Keukens op maat van topkwaliteit

Al meer dan 12,5 jaar leveren wij prachtige, handgemaakte keukens. We gaan bij al onze maatwerkkeukens uit van uw vragen en behoeften. Door goed naar u te luisteren, kunnen wij al uw wensen toepassen in uw handgemaakte keuken. Tel daarbij op dat wij u uiteraard een uitstekende service bieden en u kunt er zeker van zijn dat u een handgemaakte keuken van topkwaliteit krijgt.

Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het maken van interieurs op maat. Zo kunt u bij ons terecht voor uw keuken op maat, garderobekast op maat, tv meubel op maat, eiken en pvc vloeren en nog veel meer. Wij verzorgen uw complete interieur.

Bekijk al onze maatwerkkeukens

Hoe komt een handgemaakte keuken tot stand?

Een handgemaakte keuken start met een droom, die wij graag voor u verwezenlijken. In onze showroom in Tiel laten we u met plezier een greep uit de mogelijkheden zien. U kunt verschillende materialen en stijlen met elkaar vergelijken en natuurlijk is er voldoende ruimte om uw vragen te stellen en uw wensen kenbaar te maken. Vervolgens bespreken wij uitgebreid met u welke mogelijkheden er zijn en maken we een schets van uw ideale opstelling. Deze schets wordt omgezet naar een 3D-ontwerp. Zo krijgt u een realistisch beeld van uw handgemaakte keuken op. De maten worden nauwkeurig opgenomen, zodat uw toekomstige keuken ook oprecht een handgemaakte keuken op maat is.

Lees meer over onze werkwijze

Excellente materialen

Van de Scheur Keukens & Interieurs verzekert u dat uw keuken gemaakt wordt van de beste materialen: Of u nu kiest voor bijvoorbeeld een keuken van massief hout, uw voorkeur uitgaat naar houtfineer of u liever gaat voor hoogwaardig gemelamineerd hout, in alle gevallen zal uw keuken een meer dan uitstekende investering in de toekomst zijn. Heeft u zeer specifieke eisen over het type fineer of gaat u voor een natuurstenen blad? In dat geval kunt u ook mee naar de fineerderij of naar de steenhouwerij. Men zegt weleens: the sky is the limit, maar ook onze basis bestaat uit hoogwaardige materialen, uitstekend vakmanschap en een perfecte afwerking.

Doe inspiratie op in onze showroom

Kies voor een handgemaakte keuken

De keuken is vaak het hart van het huis. Daarom vinden wij een persoonlijke aanpak belangrijk. Wanneer u interesse heeft in een handgemaakte keuken, bent u van harte welkom in onze showroom. Wilt u graag weten wat wij exact voor u kunnen betekenen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Wij horen graag wat uw wensen zijn, welke stijlen uw voorkeur hebben en denken uiteraard met u mee.

Neem vrijblijvend contact op